vSRO Çözüldü Venix Online Donwhang Fortress

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan takiru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takiru

ɢтғc вαrмeɴ

.
Aktiflik: 24%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Selamlar vsro.org ailesi, bugünkü sorum daha önce aranızda venix online databasesini deneyen oldu mu orada bulunan Donwhang Fortress dosyalarını çekip servere eklemeyi düşünüyorum da kalede herhangibir sorun mevcut mu yoksa bandit gibi takır, takır işliyormu?erius dbsinde de mevcut ama erius un kaleyi bozmadan paylaşacağını sanmıyorum.(kendim deneyemiyorum üniden dolayı dosyalar silinmeden arşive çekicem memlekete dönünce üzerinde çalışacağım ondan sizlere soruyorum mazur görün ?)

game server editine gerek yok ne game serveri?
Db+Media kodlarını gir tamamdır.. dosyalar elimde sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Oyla 0
Thread owner
Bilen yok sanırım, dosyaları arşive aldım dönünce içinden çekip test edicem herhangi bir sorun çıkmazsa, sıkıntısız bir şekilde forumda paylaşacağım. Şu konuya uzun süredir çözüm arıyordum kime sorduysam bir Allah ın kulu yardımcı olmadı kendi kendime çözdüm meseleyi, bunu sır gibi saklayanlara inat bütün forumlarda paylaşacağım dosyaları ??

Oyla 0
Selamlar vsro.org ailesi, bugünkü sorum daha önce aranızda venix online databasesini deneyen oldu mu orada bulunan Donwhang Fortress dosyalarını çekip servere eklemeyi düşünüyorum da kalede herhangibir sorun mevcut mu yoksa bandit gibi takır, takır işliyormu?erius dbsinde de mevcut ama erius un kaleyi bozmadan paylaşacağını sanmıyorum.(kendim deneyemiyorum üniden dolayı dosyalar silinmeden arşive çekicem memlekete dönünce üzerinde çalışacağım ondan sizlere soruyorum mazur görün ?)
Al bakalım ?
Konu çözüldü olarak işaretlenebilir...

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt