vSRO Paylaşım VPLUS Venom Guard

@Venom aga guard ismi böyle kalıcak güncelleyebildiğim kadar güncelleyeceğim forumumuz için 2023 yılı için guard olmasını isterim senin için bir sakıncası varmıdır
Herhangi bir problem yok. Geliştirin kullanın sorunlarını çözün benlik en ufak problem yok. Fakat böyle cins cins konuşanları o kanallarda barındırmayın. Zira bunlar sizin yaptıklarınızı takip edip kendi dosyalarına aktarıp ileride kendileri yapmış gibi lanse edip böbürlenebilecek potansiyeldeler. Ben her şeyi kendim yaptım asla demedim. Sadece kimse balığı tutup kovana atmıyor. Balığı nasıl tutacağımı sormamın neresi ayıp anlamış değilim.

• Beğendim
Tepkiler: SQL
Thread owner
Hay size bu çeneniz kadar başınıza taş düşmesin. Bir taraflarınızdan metot uydurmayın. Saçma sapan konuşup can sıkmayın yazmayayım diyorum zorluyorsunuz. Sanane arkadaş sanane git o uydurduğun aptal metotu kullanarak daha iyisini yap o zaman... plz bro plzzzz. help me plzzzzzzzz... Yani aklınızın almayacağı şey şudur "Anyone have idea?" ile "plzzzzzzz bro" arasında dünyalar kadar fark var. Boş boş konuşup can sıkmayın adamı dinden imandan çıkartmayın. Cesaretiniz varsa özelden ulaşın bir de arayın beni bakalım derdiniz neymiş çözmeye çalışalım. Buradan boş boş sallamayın delikanlılar. Yeter gayri haydi koyuna.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Kardeşim sana ayriyeten teşekkürlerimi iletiyorum ve hayırlı geceler diliyorum. Emeğe saygı bu şekilde olur. Bir şey paylaşılsa da altında en azından teşekkürü borç bilirsin. Ellerine sağlık senin gibi insanlara helali hoş olsun. Saatlerce günlerce yardım alsak da bu kodlarla uğraştığımızı kimse anlamaz ve basit zannedip böyle sallarlar sağolsunlar :)
🙄

Thread owner
Herhangi bir problem yok. Geliştirin kullanın sorunlarını çözün benlik en ufak problem yok. Fakat böyle cins cins konuşanları o kanallarda barındırmayın. Zira bunlar sizin yaptıklarınızı takip edip kendi dosyalarına aktarıp ileride kendileri yapmış gibi lanse edip böbürlenebilecek potansiyeldeler. Ben her şeyi kendim yaptım asla demedim. Sadece kimse balığı tutup kovana atmıyor. Balığı nasıl tutacağımı sormamın neresi ayıp anlamış değilim.
Teşekkür ederiz Allah razı olsun ne demişler birine iyilik yapmak istiyosan ona balık verme ona balık tutmayı öğret herkes sorarak bişeyler öğreniyor yazıyor sıfırdan kodlamıyor tabi soracak herkes

Zira bunlar sizin yaptıklarınızı takip edip kendi dosyalarına aktarıp ileride kendileri yapmış gibi lanse edip böbürlenebilecek potansiyeldeler.
Bu bir yerden tanıdık geldi bana ama nerden acaba aaa hatırladım. Alex in gs yi kendin yapmış gibi gösterip satmaya çalıştığın o günleri ne çabuk unuttun? Bana birsey ispat etmeye çalışma senin neler yaptığını zaten geçmişte gördük ve hala daha görmeye devam ediyoruz. Gerçekler ortaya çıkmaya başlayınca konularında yardim aldığını yazmaya başladın. Ama gec kaldin bunu en başında yapacaktın. Yardım alarak başkalarına ait projeleri gelistirdin sonra bir anda doğru dürüst bilgi vermeden kendin yapmış gibi lanse edip satmaya çalıştın. Bana hikaye anlatma. Bu dosyalarda umrumda değil. Sadece gerçekleri bildiğim için başka insanların aptal yerine konulmasına göz yumamiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt