5000 TL Benden aldıktan sonra da yine satış yapabilirsiniz daha önce denendi ve onaylandıFiyatı ne kadar
Satış vSRO 1.188 | 110 CAP | Database & Client Fix Pack
- Konuyu Başlatan InFlames
- Başlangıç tarihi
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Benzer konular
- Çözüldü
vSRO Çözüldü
VSRO 1.188 shard manager smc hataları
arkadaslar merhaba forumu biraz arastırdım fakat sorunuma çözüm bulamadım yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkür ederim. servere girmeye calsıırken check gösteriyor ve görseldeki hataları...
🚀 Gelişmiş ISRO R Login & Server List Arayüzü vSRO 188 altyapısı için hazırlanmış bu proje, modern ve optimize edilmiş bir ISRO R giriş sistemi ile birlikte tamamen yenilenmiş bir server list...
- Soru
vSRO Çözüldü
GameServer Runtime Error (VSRO 1.188) !!!
Hello everyone, I am currently working with VSRO 1.188 files and encountered an issue related to region binding in the Forgotten World system. Previously, the system was working correctly , and...
- Soru
vSRO 188 files kullanırken bazı dungeon haritalarında minimap / harita kayması sorunu yaşıyorum. Bu sorunun nedenini bulamadım ve daha önce karşılaşan ya da çözebilen var mı diye sormak istiyorum...
- Çözüldü
vSRO Çözüldü
Vsro 1.188 Bazı sorular
Merhaba Değerli forum üyeleri bir kaç konuda sizden bilgi paylaşımı isteyecektim 1. olarak başlangıçta 3 günlük pre godbless ayarladım ama pet ayarlayamadım (tam olarak petin skill stunlarını...