vSRO Sorum Var Vsro 1.188 Silah Denemesi , Staff

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ceatso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ceatso

.
1 Mesaj
Thread owner
Selamlar Vsro Ailes. Buralarda yeniyim ve boş zamanımda Vsro dosyalarını karıştırmaya başladım. Bu konuda Forum müthiş bir kaynak oldu bunu için teşekkürler tekrardan. Öncelikle Bir yandan dosyaları incelerken kendimce bir silah tasarımı yaptım.
Oyun içinde şeklini tutuşu vb. şeyleri düzgünce çalışıyor. Sadece dış texture da sorun yaşıyorum. Onuda hallederim yakında. Buraya bu haliylede olsa tasarımın nasıl göründüğünü sormak. Silah fikirleri arkadaşlar varsa da bir yandan sohbet etmek için açtım bu konuyu.

İlk konu açışım genel olarak nasıl konu açılır ne yapılır bilmediğimden. Forumdaki kurallar kısmını okuduğum ve anladığım kadarıyla bu paylaşımlarımda bir ihlal yoktur diye düşünüyorum. Yinede bir sorun varsa paylaşımlarda söylerseniz düzeltirim. Şimdiden teşekkürler.

Oyun içi görüntüsü.

Ekli dosyayı görüntüle CeatsoCosmicStaffv2.mp4

Ana Tasarımın asıl Video hali.

Ekli dosyayı görüntüle CeatsoCosmicStaff.mp4

Buda + sız texturenin bozuk versiyonu
1784927810143.png

Selamlar Vsro Ailes. Buralarda yeniyim ve boş zamanımda Vsro dosyalarını karıştırmaya başladım. Bu konuda Forum müthiş bir kaynak oldu bunu için teşekkürler tekrardan. Öncelikle Bir yandan dosyaları incelerken kendimce bir silah tasarımı yaptım.
Oyun içinde şeklini tutuşu vb. şeyleri düzgünce çalışıyor. Sadece dış texture da sorun yaşıyorum. Onuda hallederim yakında. Buraya bu haliylede olsa tasarımın nasıl göründüğünü sormak. Silah fikirleri arkadaşlar varsa da bir yandan sohbet etmek için açtım bu konuyu.

İlk konu açışım genel olarak nasıl konu açılır ne yapılır bilmediğimden. Forumdaki kurallar kısmını okuduğum ve anladığım kadarıyla bu paylaşımlarımda bir ihlal yoktur diye düşünüyorum. Yinede bir sorun varsa paylaşımlarda söylerseniz düzeltirim. Şimdiden teşekkürler.

Oyun içi görüntüsü.

Ekli dosyayı görüntüle 52829

Ana Tasarımın asıl Video hali.

Ekli dosyayı görüntüle 52828

Buda + sız texturenin bozuk versiyonu
1784927810143.png
Başarılarının devamını dilerim hocam güzel çalışma olmuş diğer ekipmanlar da gelirse arkasına tadından yenmez

Oyla 0
Thread owner
Başarılarının devamını dilerim hocam güzel çalışma olmuş diğer ekipmanlar da gelirse arkasına tadından yenmez
Çok Teşekkürler. Genel dosya yapısını incelemeyi bitirdiğimde çok daha temiz ve hızlı ilerleyeceğim. Düzgünce aktardığımda sizlerle de paylaşacağım. Şuan için en temiz değişiklikler silahlar üzerinden oluyor. Kıyafet zırh benzeri itemler de çok daha fazla bağımlılıklar var. Onlara da 1-2 güne gireceğim inşallah.

Oyla 0
Güzel olmuş blander işleriyle uğrasıyorsanız mesh ai tavsiye ederim cok uygun fiyatlarda şuan 300-400 tl aylık

Oyla 0
Thread owner
Güzel olmuş blander işleriyle uğrasıyorsanız mesh ai tavsiye ederim cok uygun fiyatlarda şuan 300-400 tl aylık
Tavsiye için teşekkürler. 2-3 gün önce kullanmaya başladım. İşleri çok hızlandırıyor. Blender kısmında çok yeniyim henüz alışamadım. Ne zaman içine girsem birçok seçenek olmasından dolayı boğuluyorum.

Oyla 0
Rica ederim Şöyle bi örnek göstereyim 2 dakika da hazırlıyor zaten internette videoları mevcut kendiniz şekil verebiliyorsunuz

1784934998480.png
1784935016604.png

Oyla 0
Thread owner
Rica ederim Şöyle bi örnek göstereyim 2 dakika da hazırlıyor zaten internette videoları mevcut kendiniz şekil verebiliyorsunuz

1784934998480.png1784935016604.png
Silkroad' a helikopter ekleme fikrini sokuyorsunuz kafama ahaha. Evet aktif kullanıyorum son 2 gündür. Lordu baz alarak tasarladığım bir ürün. İleride belki canavar olarak eklerim. Doku geçirip. 2-3 gündür aktif çok denemem var. Boşlukta bişeylerle uğraşıyorum bakalımş. Vsro'ya entegre edebilirsem.
Ekli dosyayı görüntüle karakv1.mp4

Ekli dosyayı görüntüle Lordv2.mp4

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler

SeaSRO
Geri
Üst Alt