vSRO Çözüldü vSRO 188 Dungeon harita kayması / minimap sorunu yaşayan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan InFlames
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

InFlames

.
.
Aktiflik: 17%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
vSRO 188 files kullanırken bazı dungeon haritalarında minimap / harita kayması sorunu yaşıyorum.
Bu sorunun nedenini bulamadım ve daha önce karşılaşan ya da çözebilen var mı diye sormak istiyorum.

Sorunun Açıklaması​

Dungeon içinde haritayı açtığımda bazı dungeonlarda harita kaymış şekilde görünüyor.
Aslında benim istediğim şey harita kaydırma (map shift) olayını tamamen kapatmak.
Aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi minimap düzgün çalışmıyor ve harita doğru konumu göstermiyor.

Sorum​

Bu sorunu daha önce yaşayan var mı?
  • Çalışan bir client
  • Harita kayması fix
  • veya bu sorunun hangi dosyalardan kaynaklandığını bilen
varsa yardımcı olabilir mi? yada çalışan fixlenen client var ise link vermeniz yeterlidir.
Teşekkür ederim.

NOT : Bilirkişiye sorduğum da VSRO Files dosyalarında imkansız olduğunu söyledi

1772824649436.png
1772824667082.png
1772824716734.png

vSRO 188 files kullanırken bazı dungeon haritalarında minimap / harita kayması sorunu yaşıyorum.
Bu sorunun nedenini bulamadım ve daha önce karşılaşan ya da çözebilen var mı diye sormak istiyorum.

Sorunun Açıklaması​

Dungeon içinde haritayı açtığımda bazı dungeonlarda harita kaymış şekilde görünüyor.
Aslında benim istediğim şey harita kaydırma (map shift) olayını tamamen kapatmak.
Aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi minimap düzgün çalışmıyor ve harita doğru konumu göstermiyor.

Sorum​

Bu sorunu daha önce yaşayan var mı?
  • Çalışan bir client
  • Harita kayması fix
  • veya bu sorunun hangi dosyalardan kaynaklandığını bilen
varsa yardımcı olabilir mi? yada çalışan fixlenen client var ise link vermeniz yeterlidir.
Teşekkür ederim.

NOT : Bilirkişiye sorduğum da VSRO Files dosyalarında imkansız olduğunu söyledi

1772824649436.png1772824667082.png1772824716734.png
@S3XPER hatanın çözümünü paylaşmıştı.

Oyla 0
Thread owner
@S3XPER hatanın çözümünü paylaşmıştı.

Teşekkür ederim hocam fark edememişim deniyorum ondan yol alarak ilerleme yapabilirim

Oyla 0
Merhaba, Tarafınızca sorun çözümlendiyse lütfen geri dönüş sağlayarak konuyu çözüldü olarak güncelleyiniz.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt