vSRO Videolu Anlatım VSRO 2025 Sunucu Kurulumu ve TOOL

Perfect
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Thanks

muhteşem eline sağlık

erişimi kabul etmiyorsun dosyalara nasıl erişelim?

merhaba beğenip kaydettiğimde linklerin görüneceği yazıyor fakat görünmor nasıl erişebilirim
Burada bulunan gizli bilgileri görmek için konuyu yanıtlayıp 'Beğen'i tıklamanız gerekir. Akabinde F5 yapıp tekrar kontrol edin.

Merhabalar değerli VSRO.org kullanıcıları, bugün sizlere sorunsuz çalışan VSRO Files dosyaları ile kurulumu gerçekleştirdim. Videodaki adımları takip ederseniz, sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamlayabilirsiniz. VSRO Server Configure Tool’un amacı, yanlış text input gibi hatalı girişleri engellemek ve kurulumu çok daha hızlı hale getirmektir. Tool’un önceki sürümünde PK2 çıkarma ve Modül Patch işlemleri de vardı, fakat 'D' diskim silindiği için bu videoda mevcut versiyonla kurulum yaptım. Takıldığınız konular olursa yorumlara yazmanız yeterli, elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

#Videolarımın ve dosyalarımın başka kanallara veya forumlara izinsiz yüklenmesi, fiziksel ve ruhsal açıdan sorunlara yol açabilir.#

Gerekli Files
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Files Şifresi / Files Password

#Virüs Total dosya boyutundan dolayı eklenmemiştir#

Tüm Files içeriğinden görüntü

1754336431022.png1754336977802.png

elinize sağlık

Burada bulunan gizli bilgileri görmek için konuyu yanıtlayıp 'Beğen'i tıklamanız gerekir. Akabinde F5 yapıp tekrar kontrol edin.
dosya şifresi mevcut fakat drive a erişim alamıyorum yardımcı olabilirmisiniz

elinize sağlık

dosya şifresi mevcut fakat drive a erişim alamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba,

konu linki sahibi tarafından gizlenmiş.

@Thor @AleriyaSama

peki vsro dosyalarına erişebileceğim güvenli bir yol varmı bildiğiniz

Merhabalar değerli VSRO.org kullanıcıları, bugün sizlere sorunsuz çalışan VSRO Files dosyaları ile kurulumu gerçekleştirdim. Videodaki adımları takip ederseniz, sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamlayabilirsiniz. VSRO Server Configure Tool’un amacı, yanlış text input gibi hatalı girişleri engellemek ve kurulumu çok daha hızlı hale getirmektir. Tool’un önceki sürümünde PK2 çıkarma ve Modül Patch işlemleri de vardı, fakat 'D' diskim silindiği için bu videoda mevcut versiyonla kurulum yaptım. Takıldığınız konular olursa yorumlara yazmanız yeterli, elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

#Videolarımın ve dosyalarımın başka kanallara veya forumlara izinsiz yüklenmesi, fiziksel ve ruhsal açıdan sorunlara yol açabilir.#

Gerekli Files

Files Şifresi / Files Password

#Virüs Total dosya boyutundan dolayı eklenmemiştir#

Tüm Files içeriğinden görüntü

1754336431022.png1754336977802.png

teşekkürler

teşekkürler eline sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri