Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Videolu Anlatım VSRO 2025 Sunucu Kurulumu ve TOOL
- Konuyu Başlatan vsroorg
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- vsro kurulum vsro setup guide vsro2025
trying it
merhaba beğenip kaydettiğimde linklerin görüneceği yazıyor fakat görünmor nasıl erişebilirimPaylaşım ve Anlatım için teşekkürler Çağatay hocam.![]()
![]()
Burada bulunan gizli bilgileri görmek için konuyu yanıtlayıp 'Beğen'i tıklamanız gerekir. Akabinde F5 yapıp tekrar kontrol edin.merhaba beğenip kaydettiğimde linklerin görüneceği yazıyor fakat görünmor nasıl erişebilirim
Merhabalar değerli VSRO.org kullanıcıları, bugün sizlere sorunsuz çalışan VSRO Files dosyaları ile kurulumu gerçekleştirdim. Videodaki adımları takip ederseniz, sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamlayabilirsiniz. VSRO Server Configure Tool’un amacı, yanlış text input gibi hatalı girişleri engellemek ve kurulumu çok daha hızlı hale getirmektir. Tool’un önceki sürümünde PK2 çıkarma ve Modül Patch işlemleri de vardı, fakat 'D' diskim silindiği için bu videoda mevcut versiyonla kurulum yaptım. Takıldığınız konular olursa yorumlara yazmanız yeterli, elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
#Videolarımın ve dosyalarımın başka kanallara veya forumlara izinsiz yüklenmesi, fiziksel ve ruhsal açıdan sorunlara yol açabilir.#
Gerekli Files
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Files Şifresi / Files Password
#Virüs Total dosya boyutundan dolayı eklenmemiştir#
Tüm Files içeriğinden görüntü
elinize sağlık
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
dosya şifresi mevcut fakat drive a erişim alamıyorum yardımcı olabilirmisinizBurada bulunan gizli bilgileri görmek için konuyu yanıtlayıp 'Beğen'i tıklamanız gerekir. Akabinde F5 yapıp tekrar kontrol edin.
Merhaba,elinize sağlık
dosya şifresi mevcut fakat drive a erişim alamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
konu linki sahibi tarafından gizlenmiş.
@Thor @AleriyaSama
peki vsro dosyalarına erişebileceğim güvenli bir yol varmı bildiğiniz
Merhabalar değerli VSRO.org kullanıcıları, bugün sizlere sorunsuz çalışan VSRO Files dosyaları ile kurulumu gerçekleştirdim. Videodaki adımları takip ederseniz, sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamlayabilirsiniz. VSRO Server Configure Tool’un amacı, yanlış text input gibi hatalı girişleri engellemek ve kurulumu çok daha hızlı hale getirmektir. Tool’un önceki sürümünde PK2 çıkarma ve Modül Patch işlemleri de vardı, fakat 'D' diskim silindiği için bu videoda mevcut versiyonla kurulum yaptım. Takıldığınız konular olursa yorumlara yazmanız yeterli, elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
#Videolarımın ve dosyalarımın başka kanallara veya forumlara izinsiz yüklenmesi, fiziksel ve ruhsal açıdan sorunlara yol açabilir.#
Gerekli Files
Files Şifresi / Files Password
#Virüs Total dosya boyutundan dolayı eklenmemiştir#
Tüm Files içeriğinden görüntü
teşekkürler
teşekkürler eline sağlık