vSRO Çözüldü vSRO Add new char prosedür değiştirme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sergenp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sergenp

.
.
Aktiflik: 2%
Şovalye 100 mesaj
Thread owner
1614101017856.png

Arkadaşlar clean db deki prosedürle değiştirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum, ve şuanda yeni karakter oluşturamıyorum s1027 hatası veriyor

Translate kullanıp sorununuzu rahatlıkla çözebilirsiniz. Neden herşeyi "armut piş ağzıma düş" şeklinde bekliyorsunuz?

Değiştirmek istediğiniz prosedürde ki değişkenler ve into'ların içerikleri, sizde olmayan ya da eksik olan tablolara, columnlara denk geliyor bu yüzden prosedürü güncelleyemiyorsunuz.

DB'yi tamamen temizleyin, clean DB'den _AddNewChar'ı alıp, okutun sorun çözülecektir.

Oyla 0
Thread owner
Translate kullanıp sorununuzu rahatlıkla çözebilirsiniz. Neden herşeyi "armut piş ağzıma düş" şeklinde bekliyorsunuz?

Değiştirmek istediğiniz prosedürde ki değişkenler ve into'ların içerikleri, sizde olmayan ya da eksik olan tablolara, columnlara denk geliyor bu yüzden prosedürü güncelleyemiyorsunuz.

DB'yi tamamen temizleyin, clean DB'den _AddNewChar'ı alıp, okutun sorun çözülecektir.
Bunu yaptım zaten translate de kullanıyorum db yi komple elle bile temizledim ama aynı hata

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt