vSRO Paylaşım VSRO | Bir Tablodaki Verileri Alıp Başka Bir Tablodaki Verileri Güncelleme

vsroorg

.
Aktiflik: 12%
Yetkili 1 Mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar bugün herhangi bir databasedeki olan verileri diger databasenize nasıl güncelleyeceginizi gösterecegim
İlk olarak verilerimizin bulundugu bir Tablo oluşturalım . Ben vPlus databasesinde_Ref_AutoEquipmentPool adında bir tablo oluşturuyorum

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Tablomuzu oluşturduk bu tabloyu siz kendinize göre yapmalısınız örnek veriyorum herhangi bir şeyi güncellemek istiyorsunuz ama neleri güncellemek istediginizi bu tabloda ID sini vb özelliklerini tutabilirsiniz .

Daha sonrasında bu tabloya örnek olarak birkaç adet veri ekliyorum

SQL:

Daha sonrasında ise ben buraya verilerimi ekledim buraya ekledigim veriler güncellemeyi başka bir databasedeki tabloya yapmak istedigim veriler ve kısımları
Ben bu kısımlardan RefItemID leri bir geçici tabloya alıp bu RefItemID ye denk gelen başka bir databasemdeki verilerin SellPrice'lerini güncellemek istemem .

Ben örnek olması açından SRO_VT_SHARD databasesindeki _RefObjComman tablosuna güncelleme yaptıracagım o yüzden

Geçici bir tablo oluşturup _RefAutoEquipmentPool tablosuna ekledigim verileri gecici tabloma aktarıyorum ve daha sonrasında SellPrice degerini güncellemek istedigim için @SellPricee adında bir degişken oluşturuyorum İnteger olarak Degerini 1 olarak int bir deger atadıgım için ve daha sonrasında UPDATE komutu ile geçici oluşturdugumuz tablodaki verileri SRO_VT_SHARD databasesindeki _RefObjComman tablosundaki degerlerle güncelliyoruz istedigimiz degerle tabi @SellPricee

SQL:

En son olarak Kontrol etmek için

SQL:

NOT : Geçici Tablolar tempdb > Temporary Tables içerisinde saklanır bilginiz olsun .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt