vSRO Çözüldü vSro c9 hatası hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RyuOuSama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RyuOuSama

.
1 Mesaj Çırak
Thread owner
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, iyi günler olsun.
Bu hatanın çözümünü çok aradım birçok çözüm var bazılarını mantık olarak kavrayamadım, özetle çözemedim.
Sunucuda sorunsuz giriş yapıyorum oyuna ama normal olarak pc de giremiyorum ilk onay tıkta bekliyor, 2. onay tıkta c9 veriyor.
Agentte çıkan hata da bu
Token Timeout! [token id: 2, jid: 6, elapsed: 10110 ms (created: 13131171, cur: 13141281)]
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, belki çözümü çok basittir gözümün önünden kaçmıştır ama birkaç gündür forumda neredeyse gezmediğim konu kalmamıştır.
Ayrıca port kontrol ettiğimde 15884 portu aktif değil firewalldan eklememe rağmen.
Şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi oyunlar ve forumda iyi gezinmeler.

Thread owner
Oyla 0
baktım çözemedim zaten sorun orda o yüzden en son çare yardım diye yazdım, mantığını kavrayamadığım tek durum loopback ti yanlış hatırlamıyorsam birkaç gündür konuları tek tek mesajlarınıda inceliyorum :(
Anydesk

Oyla 0
@InFlames , @RyuOuSama ❤️
Önemli Uyarı – AnyDesk ve Benzeri Uzaktan Erişim Programları Hakkında

Forum yönetimi olarak, üyeler arasında gerçekleşen özel işlemlerden ve forum dışındaki anlaşmalardan sorumlu olmadığımızı önemle belirtmek isteriz. Buna AnyDesk, TeamViewer veya benzeri uzaktan erişim programları aracılığıyla sağlanan bağlantılar da dahildir.

Bilgisayarınıza uzaktan erişim izni vermeniz durumunda oluşabilecek veri kaybı, güvenlik ihlali, hesap çalınması veya diğer olası zararlar tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.

Lütfen güvenmediğiniz kişilerle hiçbir şekilde uzaktan erişim paylaşmayınız ve kişisel bilgilerinizi korumaya özen gösteriniz.

Forum yönetimi, üyeler arasında forum dışı gerçekleşen hiçbir işlemden sorumlu değildir. (y)

Oyla 0
Thread owner
@InFlames , @RyuOuSama ❤️
Önemli Uyarı – AnyDesk ve Benzeri Uzaktan Erişim Programları Hakkında

Forum yönetimi olarak, üyeler arasında gerçekleşen özel işlemlerden ve forum dışındaki anlaşmalardan sorumlu olmadığımızı önemle belirtmek isteriz. Buna AnyDesk, TeamViewer veya benzeri uzaktan erişim programları aracılığıyla sağlanan bağlantılar da dahildir.

Bilgisayarınıza uzaktan erişim izni vermeniz durumunda oluşabilecek veri kaybı, güvenlik ihlali, hesap çalınması veya diğer olası zararlar tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.

Lütfen güvenmediğiniz kişilerle hiçbir şekilde uzaktan erişim paylaşmayınız ve kişisel bilgilerinizi korumaya özen gösteriniz.

Forum yönetimi, üyeler arasında forum dışı gerçekleşen hiçbir işlemden sorumlu değildir. (y)
başımla beraber sıkıntı yok ^_^ Maksat çözüm bulmak ^_^

Oyla 0
başımla beraber sıkıntı yok ^_^ Maksat çözüm bulmak ^_^
Ancak şunu belirtmek isterim ki, burada birçok kişi yardımcı olabilir ve çözümü kendin de uygulayabilirsin. Bunun için kimsenin cihazına uzaktan bağlanmasına gerek yok.

Bilgisayarına birini alırsan, bunun tüm sorumluluğu sana ait olur. Eğer bu sorumluluğu kabul ediyorsan elbette kendi tercihindir.

Biz sadece güvenlik açısından uyarmak istiyoruz 😊

Oyla 0
Thread owner
Ancak şunu belirtmek isterim ki, burada birçok kişi yardımcı olabilir ve çözümü kendin de uygulayabilirsin. Bunun için kimsenin cihazına uzaktan bağlanmasına gerek yok.

Bilgisayarına birini alırsan, bunun tüm sorumluluğu sana ait olur. Eğer bu sorumluluğu kabul ediyorsan elbette kendi tercihindir.

Biz sadece güvenlik açısından uyarmak istiyoruz 😊
estağfurullah birkaç gün boyunca doğru dürüst uyumadım sorunların cevaplarını irdeleye irdedeleye aklıma pek yatmadı cevaplar hep yetersiz gibi geldi bilmiyorum uygulamaya da çalıştım çözemedim bir türlü iyice algım kapandı artık. :)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt