Merhaba, dün kale savaşını test ederken böyle bir hatayla karşılaştım ve bir defalığına GameServer bu hatayı verip çöktü. Yeniden başlattığım zamansa herhangi bir hata almadım garip bir şekilde. Hatanın tam hali:
SR_PLAYTIME_FOR_METER_RATE_EXP_LIMIT_NOTIFY failed!!
Yaptığım işlemler şunlardı:
- Kervan mal fiyatlarını ve stack oranlarını düzenledim
- Kervan petlerinin slot miktarlarıyla birlikte thief kar oranını düzenledim.
- Forumda bulunan kale savaşı fix Query'lerini okuttum.
- Ardından kale savaşını test edebilmek amacıyla SMC üzerinden kale savaşı ayarlarını yapıp, sunucu saatini ileri aldım. Daha sonra smc'yi kapatıp yeniden açtığım zaman bu hatayı aldım.
Ardından hiçbir hata almadım. Araştırdığım kadarıyla bu hatayı alanlar genellikle Unique ayarlarıyla oynarken hatayı almışlar. Fakat ben yalnızca job ve kale savaşı için yukarıda saydığım işlemleri yapmıştım. Bu hatanın sebebi ne olabilir?
SR_PLAYTIME_FOR_METER_RATE_EXP_LIMIT_NOTIFY failed!!
Yaptığım işlemler şunlardı:
- Kervan mal fiyatlarını ve stack oranlarını düzenledim
- Kervan petlerinin slot miktarlarıyla birlikte thief kar oranını düzenledim.
- Forumda bulunan kale savaşı fix Query'lerini okuttum.
- Ardından kale savaşını test edebilmek amacıyla SMC üzerinden kale savaşı ayarlarını yapıp, sunucu saatini ileri aldım. Daha sonra smc'yi kapatıp yeniden açtığım zaman bu hatayı aldım.
Ardından hiçbir hata almadım. Araştırdığım kadarıyla bu hatayı alanlar genellikle Unique ayarlarıyla oynarken hatayı almışlar. Fakat ben yalnızca job ve kale savaşı için yukarıda saydığım işlemleri yapmıştım. Bu hatanın sebebi ne olabilir?