vSRO Çözüldü vSro c9 hatası hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RyuOuSama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RyuOuSama

.
1 Mesaj Çırak
Thread owner
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, iyi günler olsun.
Bu hatanın çözümünü çok aradım birçok çözüm var bazılarını mantık olarak kavrayamadım, özetle çözemedim.
Sunucuda sorunsuz giriş yapıyorum oyuna ama normal olarak pc de giremiyorum ilk onay tıkta bekliyor, 2. onay tıkta c9 veriyor.
Agentte çıkan hata da bu
Token Timeout! [token id: 2, jid: 6, elapsed: 10110 ms (created: 13131171, cur: 13141281)]
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, belki çözümü çok basittir gözümün önünden kaçmıştır ama birkaç gündür forumda neredeyse gezmediğim konu kalmamıştır.
Ayrıca port kontrol ettiğimde 15884 portu aktif değil firewalldan eklememe rağmen.
Şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi oyunlar ve forumda iyi gezinmeler.

Ancak şunu belirtmek isterim ki, burada birçok kişi yardımcı olabilir ve çözümü kendin de uygulayabilirsin. Bunun için kimsenin cihazına uzaktan bağlanmasına gerek yok.

Bilgisayarına birini alırsan, bunun tüm sorumluluğu sana ait olur. Eğer bu sorumluluğu kabul ediyorsan elbette kendi tercihindir.

Biz sadece güvenlik açısından uyarmak istiyoruz 😊
Anydesk iptal edilmiştir forumda daha önceden açılan konular mevcut gerekli konuları gezerek çözüme ulaşabilirsiniz yada forumdaki arkadaşların çözüm sunacağına eminim iyi forumlar

Oyla 0
estağfurullah birkaç gün boyunca doğru dürüst uyumadım sorunların cevaplarını irdeleye irdedeleye aklıma pek yatmadı cevaplar hep yetersiz gibi geldi bilmiyorum uygulamaya da çalıştım çözemedim bir türlü iyice algım kapandı artık. :)
Anlıyorum, birkaç gün uykusuz kalınca insanın kafası gerçekten duruyor 😊

Ama büyük ihtimalle sorun firewall’dan kaynaklanıyor. C9 hatası genelde port kapalı olduğu zaman çıkar.

Bunu kendin çözebilirsin, uzaktan bağlantıya gerek yok.

Yapman gereken:

* SR_NodeData dosyasını aç.
* Orada Entry11 için kullanılan port numarasını bul.
* Aynı portu Windows Firewall’da inbound ve outbound olarak aç.
* Eğer modem kullanıyorsan, modemde de port forwarding yapman gerekebilir.

Sorun büyük ihtimalle C9 bağlantı hatası ve port kapalı olduğu için oluşuyor.

Biraz dinlen, kafanı toparla ve adım adım dene. Büyük ihtimalle çözülecek 👍

Oyla 0
Thread owner
Anydesk iptal edilmiştir forumda daha önceden açılan konular mevcut gerekli konuları gezerek çözüme ulaşabilirsiniz yada forumdaki arkadaşların çözüm sunacağına eminim iyi forumlar
anladım hocam sağlık olsun bir şekilde çözüm bulmaya çalışıcaz yapacak bişey yok konuların neredeyse hepsini irdeledim ama yine de bulamamıştım, bi şekilde çözüm bulacaz artık yapacak bişey yok. Yine de teşekkür ederim yardımcı olmaya niyetlendiğin için.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Anlıyorum, birkaç gün uykusuz kalınca insanın kafası gerçekten duruyor 😊

Ama büyük ihtimalle sorun firewall’dan kaynaklanıyor. C9 hatası genelde port kapalı olduğu zaman çıkar.

Bunu kendin çözebilirsin, uzaktan bağlantıya gerek yok.

Yapman gereken:

* SR_NodeData dosyasını aç.
* Orada Entry11 için kullanılan port numarasını bul.
* Aynı portu Windows Firewall’da inbound ve outbound olarak aç.
* Eğer modem kullanıyorsan, modemde de port forwarding yapman gerekebilir.

Sorun büyük ihtimalle C9 bağlantı hatası ve port kapalı olduğu için oluşuyor.

Biraz dinlen, kafanı toparla ve adım adım dene. Büyük ihtimalle çözülecek 👍
15884 portu güvenlik duvarına giriş, çıkış eklememe rağmen kapalı diyor, diğer eklediğim portlarda sıkıntı çıkarmıyor.
Entry11 sekmesi mevcut değil nodedatada service_type diyor olabilir misin acaba ??

SORUNU ÇÖZDÜM, ARKADAŞLAR ÇOK BASİTMİŞ FLOOT OLDU AMA YAPACAK BİŞEY YOK HEMEN AÇIKLAMASINI YAPAYIM.
Filesteki Port adresini değiştirdim Firewalldan da kontrol edip portun çalıştığını onayladım şuanda sorunsuz giriş yaptım....

SrNodeData.ini dosyasındaki "Entry 7" Kısmındaki "15884" olan olan port adresini değiştirdim bilginiz olsun. Çözüm çok basitmiş kaç gün saçma uğraşıp sizinde başınızı şişirdim, cümleten kolay gelsin.

Oyla 0
anladım hocam sağlık olsun bir şekilde çözüm bulmaya çalışıcaz yapacak bişey yok konuların neredeyse hepsini irdeledim ama yine de bulamamıştım, bi şekilde çözüm bulacaz artık yapacak bişey yok. Yine de teşekkür ederim yardımcı olmaya niyetlendiğin için.

15884 portu güvenlik duvarına giriş, çıkış eklememe rağmen kapalı diyor, diğer eklediğim portlarda sıkıntı çıkarmıyor.
Entry11 sekmesi mevcut değil nodedatada service_type diyor olabilir misin acaba ??

SORUNU ÇÖZDÜM, ARKADAŞLAR ÇOK BASİTMİŞ FLOOT OLDU AMA YAPACAK BİŞEY YOK HEMEN AÇIKLAMASINI YAPAYIM.
Filesteki Port adresini değiştirdim Firewalldan da kontrol edip portun çalıştığını onayladım şuanda sorunsuz giriş yaptım....

SrNodeData.ini dosyasındaki "Entry 7" Kısmındaki "15884" olan olan port adresini değiştirdim bilginiz olsun. Çözüm çok basitmiş kaç gün saçma uğraşıp sizinde başınızı şişirdim, cümleten kolay gelsin.
Bundan sonra port'lardan yana daha dikkatli neleri açıp kapatman gerekeni öğrenmiş oldun Sevindim senin adına iyi geceler iyi forumlar

Oyla 0

BEndede aynı problem var portları ne yazdın dostum

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt