Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Sorum Var vSRO Cap iconu ekleme
- Konuyu Başlatan InFlames
- Başlangıç tarihi
vSRO'ya güzel birşeyler getirmemiz gerekiyor iSRO'ya gireceğim de nerden başlayacağım bilmiyorum files bulamadım temizHalledicem![]()
Oyla
0
Ben vsro'dan şaşmayacağım size bol şansvSRO'ya güzel birşeyler getirmemiz gerekiyor iSRO'ya gireceğim de nerden başlayacağım bilmiyorum files bulamadım temiz![]()
![]()
Oyla
0
Bende de öyle de Serkan abide var ya boş kalıyoruz bazen bir yandan da bir sunucuya iSRO mu kursak diye düşünüyoruzBen vsro'dan şaşmayacağım size bol şans![]()
Oyla
0
Hayir daha yeni başlıyorum yapmaya bir yandan da x guard geliştirici bir arkadaşım vardı o yardım edecek sanırsam olacak gibikonu ilgimi çekti, son durum nedir? yapabildiniz mi
Oyla
0
Fonksiyon bilgisi göstermesi imkansız. Sadece UI class bilgisi alabilirsiniz. Fonksiyon bulmak tamamen ayrıştırmaya ve ghidra üzerinden gerek x32dbg ile takip etmeye bağlı. Başka türlü fonksiyon bulunamaz. Biraz mantıkla ilerliyor aslında sonrasında deneme yanılma veri okuma vs vs.DevKit'te GUI ID, X/Y ve function bilgisini gösteren bir alan vardı. Pencerelerin üzerine geldiğinizde kırmızı çerçeveyle gösteriyor. Aynı şekilde Skill Board'un üzerine gelirseniz skill ikonlarının bulunduğu yerde size function bilgisini de gösterecektir. Oradan ilerleyebilirsiniz.
Oyla
0
Fonksiyon bilgisi göstermesi imkansız. Sadece UI class bilgisi alabilirsiniz. Fonksiyon bulmak tamamen ayrıştırmaya ve ghidra üzerinden gerek x32dbg ile takip etmeye bağlı. Başka türlü fonksiyon bulunamaz. Biraz mantıkla ilerliyor aslında sonrasında deneme yanılma veri okuma vs vs.
Bemimde demek istediğim buydu Function client offseti demek istememiştim.
Oyla
0
Cap bilgisini manuel yazılsa da olur pek önemli değil ben setting içine ini bırakmıştım oradan cektirecektim sonra işler çıktı ilgilenemedimFonksiyon bilgisi göstermesi imkansız. Sadece UI class bilgisi alabilirsiniz. Fonksiyon bulmak tamamen ayrıştırmaya ve ghidra üzerinden gerek x32dbg ile takip etmeye bağlı. Başka türlü fonksiyon bulunamaz. Biraz mantıkla ilerliyor aslında sonrasında deneme yanılma veri okuma vs vs.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 15 (Kullanıcı: 10, ziyaretçi: 5)