vSRO Paylaşım VSRO | Clean Fixed DB + Client

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yuppi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

Çok uzun zaman oldu forumda aktif bir paylaşım yapmayalı, kısa süre önce uğraşmış olduğum clean dosyaların fix'lenmiş halini sizlerle paylaşmak istedim.

Aşağıda sızdırılmış clean db + client'in fixlenmiş halini bulabilirsiniz. Patched.rar içerisinde fixleme işlemi için kullanılmış olan kodları bulabilirsiniz. ksro v2.094 patched yazan client + swfiles editlenmeye hazır durumdadır. Fixlenmesi eksik herhangi bir şey mevcut ise konu altına yazarak diğer arkadaşların faydalanmasına katkıda bulunabilrsiniz.

LimitSiz
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

forum yönetiminden arkadaşlar dosyaları vsupload'a da upload ederek yedek almanız ileride erişim sorunu olursa diye faydalanacak arkadaşlar için yararlı olur.

Herkese iyi forumlar,
Teşekkürler deneyelim

Hola amigos,

Ha pasado mucho tiempo desde que estuve activo en el foro, por lo que quería compartir las versiones corregidas de los archivos limpios en los que trabajé recientemente.

A continuación encontrará la versión corregida de la base de datos limpia filtrada y el cliente. El archivo patched.rar contiene el código utilizado para la corrección. El cliente y los archivos sw, etiquetados como "ksro v2.094 parcheado", están listos para editar. Si falta alguna corrección, puede contribuir escribiendo un comentario a continuación para que otros puedan beneficiarse.

Ilimitado
***Texto oculto: No se puede citar.***

Administradores del foro, por favor, también suban los archivos a VSupload como copias de seguridad. Esto será útil para otros usuarios en caso de futuros problemas de acceso.

¡Que todos se diviertan mucho en los foros!
Gracias

Merhaba Arkadaşlar,

Çok uzun zaman oldu forumda aktif bir paylaşım yapmayalı, kısa süre önce uğraşmış olduğum clean dosyaların fix'lenmiş halini sizlerle paylaşmak istedim.

Aşağıda sızdırılmış clean db + client'in fixlenmiş halini bulabilirsiniz. Patched.rar içerisinde fixleme işlemi için kullanılmış olan kodları bulabilirsiniz. ksro v2.094 patched yazan client + swfiles editlenmeye hazır durumdadır. Fixlenmesi eksik herhangi bir şey mevcut ise konu altına yazarak diğer arkadaşların faydalanmasına katkıda bulunabilrsiniz.

LimitSiz

forum yönetiminden arkadaşlar dosyaları vsupload'a da upload ederek yedek almanız ileride erişim sorunu olursa diye faydalanacak arkadaşlar için yararlı olur.

Herkese iyi forumlar,
Hocam yardım edermisiniz rica etsem dc adresi vs mevcutmudur bi yardımcı olsanız yapamadım da ?

Merhaba Arkadaşlar,

LimitSiz

Herkese iyi forumlar,
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
vsro clean database fix
Geri
Üst Alt