beyler hp mp %5 e düşürdüm fakat mag ve phy ı %10 a düşürmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek
NOT: devile +1 gibi + basınca hp % ten orjinal hali %15 i baz alıp %16 oluyor onu nasıl çözeriz
select * from _Refskill where Basic_Code like 'devilin skill kodunu gir buraya'
daha sonra aşagıdaki paramları değiştir yada ekle kendi bilecegin iş ardından datato media ile mediaya geçir işlem tamam
Not: Alıntıdır deneyebilirsin
Param7 = 10, --phy damage ab
Param8 = 10, --magic damage ab
Param10 = 10, -- pht damage ınc
Param11 =10, --magic damage ınc
Param14 = 10, --attack
Param17 = 10, --parry
Param19 = 10, --alchemy
Param21 = 10, --luck
Param23 = 10, --str
Param26 = 10 --int
refskill üzerinden param değişiklerini gördüm ve değiştirdim aynı şekilde + basıldığında gelen phy mag değişikliğide yaptım sonra dbtomedia üzerinden skilldata enclerin enc kısımlarını silip patch attım oyun gameserver restart atıp başlattım ama halen bu şekilde + olarak dbto media komple geçirdim nerde hata yapmış olabilirim
@Mico
param8 deki 20 yi 10 olarak yap kardesım refsıll tablosunda nasron skıllerini ondan sonra mediada da aynı ıslemı yap kardesım sorunun duzelır
detaylı baktım sql üzerinden bu tablo harici yoksa yaptıklarım doğru dbtomedia atıyorum ama hala aynı kafayı yicem buna benzer 1 konu yok herkes paracı olmuş bi edit için hemen para karşılığı teklif atıolardeneyebılırsın denemek bedava olmassa eskıye cevırrısın![]()
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.