Not= Bu Eventlerden performans Beklemeyin Performans Bekliyorsanız 'ProMaker Event' Bot Satın Alınız
Bu Videoda 1. Düzey korumalı themida şifrelenmiş exe nasıl unpack edilir onu göstereceğim iyi forumlar dilerim
Botlar nasıldır iş görürmü eder mi bilmiyorum sadece paylaşıyorum videodaki gibi yapıp source döküp 7 exeyi tek exe yapıp belirli bi test edip sorunu varsada çözersiniz
Not Eventler için belli tablo prosedürler vs gerekcekmiş öyle diyor
onuda araştırdım buldum burdan indirip bu dbdekileri kendi dbnize ekleyip test edebilirsiniz
Bu konuda yazdığımı dikkat edin artık upload ederken
www.vsro.org
Bulunan event ve olaylar
Bu Videoda 1. Düzey korumalı themida şifrelenmiş exe nasıl unpack edilir onu göstereceğim iyi forumlar dilerim
Botlar nasıldır iş görürmü eder mi bilmiyorum sadece paylaşıyorum videodaki gibi yapıp source döküp 7 exeyi tek exe yapıp belirli bi test edip sorunu varsada çözersiniz
Not Eventler için belli tablo prosedürler vs gerekcekmiş öyle diyor

Bu konuda yazdığımı dikkat edin artık upload ederken

Yazılı Eğitim - Dosyalarınızı Yedeklerken Dikkat Etmeniz Gerekenler
Kısacası üyelik gerektiren bi siteye upload edip dosyalarınızı korumanız. Merhabalar bu konuda dosyalarınızı yedeklerken dikkat etmeniz gereken bazı şeyleri söyliyeceğim örneğin bi oyununuz var misal asro adam gider google asro dosya.tc a sro dosya.co asro dosyaupload yazar Cidden ben...
Bulunan event ve olaylar
Eventbot Prosedür ve tabloları
=
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur! Engelsiz Tüm gizli İçerikleri Görmek için Elite üyelik satın alabilirsiniz.
Ücretli Üyelikler
EventBot exeleleri
=
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur! Engelsiz Tüm gizli İçerikleri Görmek için Elite üyelik satın alabilirsiniz.
Ücretli Üyelikler
VirusTotal=VirusTotal