Kolay gelsin kendi bilgisayarıma clean vsro files kurdum oyuna giriyorum sorun yok hersey çalışıyor fakat arkadaşlarımı oyuna alamıyorm clienti attım fakat oyun kapalı gibi duruyor yardım etcek varmı acaba bağlanıp.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Vsro files clean olarak kurdum ama dışardan kimse giremiyor
- Konuyu Başlatan karakurt66
- Başlangıç tarihi
kendi şahsi bilgisayarıma kurdum
kendi şahsi bilgisayarıma kurdumOyunu sunucu üzerinden mi kurdunuz
Oyla
0
Hamachi açıp ip adreslerini hamachiye göre ayarlayıp arkadaşlarınız hamachi üzerinden bağlanıp girebilirlersql üzerinden databese ile kurdum hamachi değil herhalde
Oyla
0
Merhaba,
Hamachi yerine öncelikle Radmin kullanmanızı öneriyorum. Kayıt vb. gerektirmeyen, gayet sade ve hızlı bir programdır.
Linkten indirip kurabilirsiniz: Radmin VPN | Download Free VPN
Programı açtıktan sonra sağ tıklayarak bir oda oluşturun, odanın ID’sini ve şifresini belirleyin. Radmin size gerekli bir IP verecektir. Bu IP’yi, serverda kullandığınız IP ile değiştirin ve bütün IP ayarlarını bu IP’ye göre düzenleyin.
Son olarak, client üzerindeki IP’yi de unutmayın. Arkadaşlarınız da aynı şekilde Radmin’i indirip sizin kurduğunuz odaya giriş yapsın. Bu şekilde, sorunsuzca birlikte istediğiniz bütün oyunları aynı ağ üzerindeymiş gibi oynayabilirsiniz.
İyi günler dilerim.
Hamachi yerine öncelikle Radmin kullanmanızı öneriyorum. Kayıt vb. gerektirmeyen, gayet sade ve hızlı bir programdır.
Programı açtıktan sonra sağ tıklayarak bir oda oluşturun, odanın ID’sini ve şifresini belirleyin. Radmin size gerekli bir IP verecektir. Bu IP’yi, serverda kullandığınız IP ile değiştirin ve bütün IP ayarlarını bu IP’ye göre düzenleyin.
Son olarak, client üzerindeki IP’yi de unutmayın. Arkadaşlarınız da aynı şekilde Radmin’i indirip sizin kurduğunuz odaya giriş yapsın. Bu şekilde, sorunsuzca birlikte istediğiniz bütün oyunları aynı ağ üzerindeymiş gibi oynayabilirsiniz.
İyi günler dilerim.
Oyla
0
teşekür ediyorum eve geçince bunu deniyeceğim son soru olarak databese içinde client i direk arkadaşlara atınca girer demi sorun olmaz clienti ben kendi pcmde giriyorum oyuna sorun olmuyor başka bir işleme gerek kalmaz demiMerhaba,
İyi günler dilerim.
Oyla
0
bilgisayarın IP dışarı açamazsınteşekür ediyorum eve geçince bunu deniyeceğim son soru olarak databese içinde client i direk arkadaşlara atınca girer demi sorun olmaz clienti ben kendi pcmde giriyorum oyuna sorun olmuyor başka bir işleme gerek kalmaz demi
IP ler artık cgnat ağında olduğu için dışarıya port açmana izin vermiyor
Radmin vpn indirip onun IP adresini yazman gerekiyor ve arkadaşında radmin vpn indirmesi gerekiyor ve senin kuruduğun odaya katılması gerekiyor böylece beraber oynayabilirsiniz
Server Files ve client IP sini de düzenle değiştir Radmin vpn IP si ile
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)