gift box düşürüyorum return atıyor ama hiç bişe vermiyor bu konu hakkında resimde veriyorum bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim prosedur ile alakalıda sro_vt_log kısmında ıdler objcommon ıdleri
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü vsro gift box
- Konuyu Başlatan Fighterch
- Başlangıç tarihi
Çözüm
konunun çözümü şöyle pıck_common kısmında ki GroupID refobjcommonda olan ID değil prosedurdeki GroupID olan kısımla aynı olması gerekiyor örneğin prosedurde GroupID1 GroupID2 diye gidiyor
Logların açık veya kapalı olmasıyla ilgili diye düşünüyorum. Bende bayağı bi uğraştım ama loglarla alakası olabilir diye düşünüyorum çünkü farklı bir boxum mevcut ve onun çalışması için logların kapalı olması gerek. Hoş, onu kullanırsam title scrolları kullanamıyorum
seçim yapıcaz 
Log açık/kapalı olarak denerseniz lütfen bilgi verin.. Ben de o işe geri dönebilirim.
Log açık/kapalı olarak denerseniz lütfen bilgi verin.. Ben de o işe geri dönebilirim.
Oyla
0
aynen dediğin gibi box ayarlarken bu seferde title çalışmıyor 150 ye yakın box açtım hiç bişe düşüremedim çok şeyler denedim ama ne yaptıysam olmadı sende düşüremedin mi hiç boxtan bişeLogların açık veya kapalı olmasıyla ilgili diye düşünüyorum. Bende bayağı bi uğraştım ama loglarla alakası olabilir diye düşünüyorum çünkü farklı bir boxum mevcut ve onun çalışması için logların kapalı olması gerek. Hoş, onu kullanırsam title scrolları kullanamıyorumseçim yapıcaz
Oyla
0
Log tutuyor mu ona bak.Eğer log açıksa sorun yaptığın boxtadır.Eğer evangelion Gameserver kullanıyor isen ServerFiles>Cfg>misc.ini dosyasından DisableLog = 0 yapmalısın.aynen dediğin gibi box ayarlarken bu seferde title çalışmıyor 150 ye yakın box açtım hiç bişe düşüremedim çok şeyler denedim ama ne yaptıysam olmadı sende düşüremedin mi hiç boxtan bişe
Oyla
0
evolation kullanmıyorumLog tutuyor mu ona bak.Eğer log açıksa sorun yaptığın boxtadır.Eğer evangelion Gameserver kullanıyor isen ServerFiles>Cfg>misc.ini dosyasından DisableLog = 0 yapmalısın.
Ekli dosyalar
Oyla
0
Log kısmı sonradan aklıma geldi.. Ben denediğimde de düşmedi.. Bi kaç güne denerim ama tekrar.. iyi bayramlaraynen dediğin gibi box ayarlarken bu seferde title çalışmıyor 150 ye yakın box açtım hiç bişe düşüremedim çok şeyler denedim ama ne yaptıysam olmadı sende düşüremedin mi hiç boxtan bişe
Oyla
0
konunun çözümü şöyle pıck_common kısmında ki GroupID refobjcommonda olan ID değil prosedurdeki GroupID olan kısımla aynı olması gerekiyor örneğin prosedurde GroupID1 GroupID2 diye gidiyor
Oyla
0
Çözüm
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)