vSRO Çözüldü vSro Heuksal Mastery Sorunu

enescolak2

.
Aktiflik: 1%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
Merhaba dostlar, biraz baktım da kimse buna benzer bir sorun yaşamamış galiba benden başka,

Sorun şu ki;

Heuksalda Pierce serisinin _RefSkill tablosundan servislerini 0'a çekip, skillgroup.txt'den de ID'leri düzeltiyorum fakat client açılırken crash yiyor,

Dump'ta GroupID ile ilgili bir hata görünüyor da başka herhangi bir tabloya elimi sürmedim...
Neyi atlamış olabilirim?

Edt 1. Tüm db'deki charları ve skillerini temizledim, sorun aynı...

Dump Text:

Number of Messages: 8
04.10.2024 04:19:59
[ 0.000000] Start Program
[ 0.000000] DISP_CHANGE_SUCCESSFUL
[ 0.000000] CPSVersionCheck::OnCreate (0)
[ 0.000000] GateWay : strasbourg4.maxiguard.org
[ 0.000000] <Window Activate>
[ 1.638000] ASSERT("slot->dwGroupID == dwGroupID"), 177, D:\vss-od\Silkroad\Client\client\GlobalDataManager.cpp
[ 1.638000] Terminate Program
[ 1.638000] <Window De-Activate>

1728004625185.png
1728004630958.png

Çözüm
Patlaması gayet normal sen Spear Chain serisini kapatırken aynı zamanda Sword Chain serisinin 177 Numaralı GroupID'sinide kapatmışsın Basic_Chain tetikleyicileri olduğu için sana crash vermesi gayet normal.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Bu yukarıdaki Query'i eski halinde hangi ReqLevel:'e kadar kullanıyorsan Servicelerini 1 yapman yeterli.

Böyleymiş zaten hocam, ama sorun sanırım buralarda gibi başka ne olabilir?

1728061740158.png

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Çözüm : Başka bir db'den çalışan tüm skilleri sıfırdan aktardım, sorun giderildi.
patch içeriği sadece skilldata10000, skilldata10000enc, skillgroup, skillmasterydata olacak şekilde hocam

Akademik diyelim, öğrenmeye çalışıyorum :d
Skilleri nasıl kapatmak istiyorsunuz? Örneğin, skill'in içinde siyah bir kutucuk göstermek gibi mi düşünüyorsunuz?

Oyla 0
Bu query yerine skill row kısmından update cektirirsen daha sağlıklı olur bu konularda, eve gectigimde bakayım uygun query i atayım onunla tekrar bi deneyelim

Oyla 0
Patlaması gayet normal sen Spear Chain serisini kapatırken aynı zamanda Sword Chain serisinin 177 Numaralı GroupID'sinide kapatmışsın Basic_Chain tetikleyicileri olduğu için sana crash vermesi gayet normal.
SQL:
Bu yukarıdaki Query'i eski halinde hangi ReqLevel:'e kadar kullanıyorsan Servicelerini 1 yapman yeterli.

Oyla 0
Thread owner
SQL:

Böyleymiş zaten hocam, ama sorun sanırım buralarda gibi başka ne olabilir?

1728061740158.png

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Çözüm : Başka bir db'den çalışan tüm skilleri sıfırdan aktardım, sorun giderildi.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt