vSRO Çözüldü Vsro Jupiter Quest Crash Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xena

.
.
Aktiflik: 25%
Muhafız 500 mesaj
Thread owner
Merhabalar.
Jupiter quest'leri files içine ekledim Gs sorunsuz yüklüyor. Database'den servicelerini aktif ettim client'e ekleme yaptım fakat Accept'e tıkladığım anda crash oluyorum. Dump dosyası herhangibir hata gösrermiyor.
Bu sorun neyden kaynaklı olabilir ? İyi forumlar.

Adsız.png

SRO[2022-06-23 00-33-52]_25.jpg

Merhaba bro, ilk olarak yeni char açıp denedin mi? ikinci olarak herşeyi sorunsuz eklemiş olabilirsin fakat quest script sorunlu olabilir aynı questi başka npc e ekleyip deneyebilir misin? Db'e ekliyor fakat görev char quest liste düşünce crash atıyor

Oyla 0
cras yıyor ise sorun mediadadır kardesım eger sorun gameserverde olsaydı hata verir acılmaz ve ıslemını devam etmezdı medıanı kontrol et quest kısımlarını db to medıa ıle at dene olmadı baska clean medıa ıle dene

Oyla 0
1.Server files içindeki script vietnam klasörünün içindeki questleri kontrol edin
2.Mediada tek bir eksik crash yapar
3.Dbtomedia yaptıgınızda crash yapıyorsa id uyuşmazlıgı vardır o yüzden manuel yapınız
4.Questleri tekrar ekleme yapın ödül veya görev mobunu degiştirin düzelicektir

Oyla 0
Thread owner
Malesef denemediğim kalmadı sorun devam etmekte.

Oyla 0
sen genede bir dump klasörünü atsana birde sro_clientini degiştirmediysen dene

Oyla 0
Thread owner
Sro client değiştirmedim. 110 çap sro client kullanıyorum sorun bundan olabilir mi ? Hiç aklıma gelmedi. Akşam atayım iş yerine geçtim şimdi

Oyla 0
Sro client değiştirmedim ? Akşam atayım iş yerine geçtim şimdi
olur at bir kakam bende belki çözeri client dosyasında haka var ise dedim clienti deüiş bir bak diye medi felan değiş tektek bakabilirsin genede dumpu at bakalım biz bir

Oyla 0
Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar