Oynadığım private serverde giydiğim dress görüntüsünden sıkıldım. Dress giysem bile karakterin garment setini görmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim. Görünmez dress gibi düşünebiliriz. Yardımcı olabilecek var mı ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü vsro karakter görüntüsünü değiştirme, görünmez dress nasıl yapılır
- Konuyu Başlatan kilicarslanoguzhan
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- vsro pk2 edit vsro yardım vsroedit vsroedıtor
Bunu step step tarif edemem ancak mantığını anlatabilirim. Şöyle bir yol izlemelisin, örnek bir dress BSR'sini alıp içini açıp incele. Diğer BSR leri alıp tek bir BSR'de örnek bir avatar gibi düşünüp yapmalısın. Çünkü malum bu avatar tek bsr olup chest legs shoulder gibi toplu bsrleri tek bsr içinde toplamalısın. İncelersem çözebilirim ama şuan biraz vaktim yok mantıktan yürüyebilirsen ne mutlu ya da yakında bilgili birisi yazacaktır mutlaka.
Oyla
0
Peki şöyle bir yol izlesem, giydiğim dressin bsrsini bir acc bsr i ile değiştirsem, sonuçta giyilince gözükmeyen birşey olduğu içinBunu step step tarif edemem ancak mantığını anlatabilirim. Şöyle bir yol izlemelisin, örnek bir dress BSR'sini alıp içini açıp incele. Diğer BSR leri alıp tek bir BSR'de örnek bir avatar gibi düşünüp yapmalısın. Çünkü malum bu avatar tek bsr olup chest legs shoulder gibi toplu bsrleri tek bsr içinde toplamalısın. İncelersem çözebilirim ama şuan biraz vaktim yok mantıktan yürüyebilirsen ne mutlu ya da yakında bilgili birisi yazacaktır mutlaka.
Oyla
0
Bir diğer yöntem ise pk2 editlemeyi biliyorsan ve pk2 de şifre yoksa önce textdata_object.txtye çıkart media.pk2'den oyun içerisinden dressin ismine bak textdata_object içerisinde arat bulduktan sonra yine media.pk2'den itemdataları çıkartıp o dressi aratıp bul sonu bsr olan kısmı silip oraya xxx yazarsın dress üstünde olur ama görünmez
Oyla
0
harika hocam. Düşünemedik.. Bir kere daha fark ettim ki çok basit düşünmeyi unutuyoruz her zaman.Bir diğer yöntem ise pk2 editlemeyi biliyorsan ve pk2 de şifre yoksa önce textdata_object.txtye çıkart media.pk2'den oyun içerisinden dressin ismine bak textdata_object içerisinde arat bulduktan sonra yine media.pk2'den itemdataları çıkartıp o dressi aratıp bul sonu bsr olan kısmı silip oraya xxx yazarsın dress üstünde olur ama görünmez
Oyla
0
Atıyorum kullandığım dressin kodu item\Avatar\avatar_m_pirate.bsr diyelim. Sadece sonunda ki bsr kısmını mı xxx yapacağım yoksa komple bu kodu silip mi xxx yapacağım ? Bir de böyle yapınca client crash ihtimali var mıdır ?Bir diğer yöntem ise pk2 editlemeyi biliyorsan ve pk2 de şifre yoksa önce textdata_object.txtye çıkart media.pk2'den oyun içerisinden dressin ismine bak textdata_object içerisinde arat bulduktan sonra yine media.pk2'den itemdataları çıkartıp o dressi aratıp bul sonu bsr olan kısmı silip oraya xxx yazarsın dress üstünde olur ama görünmez
Oyla
0
Değiştirme: item\Avatar\avatar_m_pirate.bsr [ xxx ] yapAtıyorum kullandığım dressin kodu item\Avatar\avatar_m_pirate.bsr diyelim. Sadece sonunda ki bsr kısmını mı xxx yapacağım yoksa komple bu kodu silip mi xxx yapacağım ? Bir de böyle yapınca client crash ihtimali var mıdır ?
Dönüştürme: Bu değişikliği yaptıktan sonra veriyi DBtoMedia ile dışarı aktar.
Patch: Çıkan itemdataxxx.txt dosyalarını Media.pk2 içine import et.
Oyla
0
Hangi değişikliği yapacağım hocam komple kodu silip xxx mi yapacağım yoksa sonundaki bsr kısmını silip mi xxx mi yapacağımDeğiştirme: item\Avatar\avatar_m_pirate.bsr [ xxx ] yap
Dönüştürme: Bu değişikliği yaptıktan sonra veriyi DBtoMedia ile dışarı aktar.
Patch: Çıkan itemdataxxx.txt dosyalarını Media.pk2 içine import et.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)