vSRO Çözüldü VSRO KGuard Client On Check(Offline) When VDS Server is Online

HardyFreeman

.
1 Mesaj
Thread owner
Herkese selamlar,

VDS Windows Server üzerinden VSRO server kurulumu yapıyoruz, daha önce forumun değerli desteği ile beraber Server'i aktif bir şekilde çalışır hale getirmiştik.
Asıl sorunumuz olan VDS Server üzerine kurduğumuz client ile kontrol ettiğimizde serverin online olması ama kendi bilgisayarlarımızdan bağlandığımızda, serverin check(offline) görülmesi sorunu için de KGuard kurulum önerisi aldık. Serverimize KGuard'ın websitesinde bahsedildiği şekilde kurulumunu gerçekleştirdik ve arayüz üzerinde SQL Server ve Gateway server aktif görünüyor. Client için de önerildiği şekilde Dll dosyalarını ve Division - IP configurasyonunu Media.pk2 üzerinde gerçekleştirdik ve Manager'ları önerildiği şekilde değiştirdik.

Sorun bu güncellemeden sonra da devam ediyor, Server üzerindeki Client'dan artık KGuard visual machine engellemesi sebebi ile bağlanamıyoruz. Kendi sistemlerimizdeki KGuard dll güncellemeleri yapılmış olan sro_client ile de bağlantı sağlayamıyoruz ve server online olmasına rağmen Check olarak görünüyor.

Client on check

1735976080539.jpeg

KGuard Online Panel

1735976106991.jpeg

Oyla 0
bi test aşaması için temiz çaliştiğindan emin olduğumuz bir files bulma şansım var mıdır, ben public paylaşilan youtube kanallarindan filan buldum filesleri güvenilirliklerini çok sorguluyorum.
Forumda temiz files mevcut arama yaparak bulabilirsiniz

Oyla 0
Oyla 0
sql kurulumuyla ve bağlantısıyla ilgiliydi çözümü arkadaşla beraber ilettim kendiside yazmış o yüzden tekrar yazmadım

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt