vSRO Çözüldü Vsro Kurdum Ama, Arkadaşımla Oynamak İstiyorum..!

F

ferhat1

Thread owner
Merhaba, Arkadaşımla Oynamak İstiyorum Ama Hamachi Tünel Sorunu Veriyor Engelliyor Bunun Çözümü Varmıdır ? Arkadaşlarımla Oynamak İçin Ne Yapmalıyım ?

Thread owner
Görsel paylaşırmısınız.

Adsız.png

Oyla 0
Thread owner
Windows 10 Kullanıyorum, Güvenlik duvarı filan kapalı koruma kapalı ama hala bu sorun anlam veremedim

Oyla 0
Olmuyorsa uğraşma 50 60 tl ye sunucu siparisi ver hem kapanmaz 1 ay boyunca 7/24 arkadaşların ve sen istedigin zaman girer çıkarsınız editlerinide daha hızlı bir şekilde yaparsın hamachi ağı zaten bir zaman sonra kopuyor sw files dosyaların localde nasıl olduğunu anlamadan tüm ayarların bozulur sqlin açılmaz defender virüs olarak algıladığı dosyalar senin localde kurduğun oyunun çalışması için gerek veriler silinir.

Oyla 0
Thread owner
Olmuyorsa uğraşma 50 60 tl ye sunucu siparisi ver hem kapanmaz 1 ay boyunca 7/24 arkadaşların ve sen istedigin zaman girer çıkarsınız editlerinide daha hızlı bir şekilde yaparsın hamachi ağı zaten bir zaman sonra kopuyor sw files dosyaların localde nasıl olduğunu anlamadan tüm ayarların bozulur sqlin açılmaz defender virüs olarak algıladığı dosyalar senin localde kurduğun oyunun çalışması için gerek veriler silinir.

Sunucu 50-60 TL Varmıdır ?

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt