vSRO Çözüldü vSro kurulum, SQL sürümleri... Nereden başlamalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan resone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

resone

.
Aktiflik: 8%
Lord 1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, uzun zamandır vSro editörlüğüne başlamak istiyordum. En sonunda cesaretimi toplayabildim. Fakat nereden başlamam gerektiğini bir türlü bulamıyorum. Bir başlangıç haritası çizebilmem için siz değerli hocalarıma birkaç sorum olacaktı.

- Hangi SQL sürümünü kullanmalıyım, neden? vSro dosyalarıyla en uyumlu çalışan SQL sürümü nedir?
- Hangi vSro dosyalarını kullanmalıyım? Clean DB üzerinden yürümek daha avantajlı olacaktır. Eğer mümkünse, daha önce deneyip beğendiğiniz, sorunsuz ve temiz DB'lerin linklerini benimle paylaşabilir misiniz lütfen?

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.

Forumda paylaşılan db lerin çoğu Sql 2014 ve üstü sürümlerine ihtiyaç duyuyor. Şahsen ben de 2014 kullanıyorum siz daha yüksek versiyonu da kullanabilirsiniz arada pek fark yok (Yüksek versiyonlu Sql'de yedek aldığınız zaman aldığınız yedekler düşük versiyonda çalışmaz buna dikkat edin sadece). Client ve db olarak ise @asitürk81'in attığı clienti kullanabilir ya da clean client-db paylaşımlarına bakabilirsiniz. Clean client ve db ile başlamak çok doğru bir karar bu arada bu işi öğrenmek için.

Oyla 0
Thread owner
Rica ederim hocam SQL 2022'de kullanıyorum ben de herhangi bir sorun olmaz :)
Forumda paylaşılan db lerin çoğu Sql 2014 ve üstü sürümlerine ihtiyaç duyuyor. Şahsen ben de 2014 kullanıyorum siz daha yüksek versiyonu da kullanabilirsiniz arada pek fark yok (Yüksek versiyonlu Sql'de yedek aldığınız zaman aldığınız yedekler düşük versiyonda çalışmaz buna dikkat edin sadece). Client ve db olarak ise @asitürk81'in attığı clienti kullanabilir ya da clean client-db paylaşımlarına bakabilirsiniz. Clean client ve db ile başlamak çok doğru bir karar bu arada bu işi öğrenmek için.
Değerli tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim değerli hocalarım. Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt