Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü vsro launcher start veriyor client gelmiyor sağ altta xtrap açık kalıyor
- Konuyu Başlatan kuzey2021
- Başlangıç tarihi
Çözüm
dene bakalımforumda xtrapsız client bulamadım patch adress detector uygulamasını buldum onu denedim gene olmadı
start gateway bağlantısının iznine bağlıdır firewaldan gateway portunu aktif ediniz 33001 yada 15779 dur
Oyla
0
gateway bağlantısı 50001 aktif edilmiş durumda ama çözülmedistart gateway bağlantısının iznine bağlıdır firewaldan gateway portunu aktif ediniz 33001 yada 15779 dur
Oyla
0
guard yok ise entry2 portu firewalda aktif edildi ise start gelmemesi için hiç bir engel teşkil etmiyorgateway bağlantısı 50001 aktif edilmiş durumda ama çözülmedi
Oyla
0
start geliyor reis sro_client gelmiyor xtrap sağ altta kalıyor bi süre sonra xtrap hatası verip gidiyoguard yok ise entry2 portu firewalda aktif edildi ise start gelmemesi için hiç bir engel teşkil etmiyor
Oyla
0
edxloader ile giriş denermisin kullandığın client ham hali gibi görünüyorstart geliyor reis sro_client gelmiyor xtrap sağ altta kalıyor bi süre sonra xtrap hatası verip gidiyo
Oyla
0
Clean client edxlede girince aynı xtrapta kalıyor benim tahminimce xtrapta sıkıntı varedxloader ile giriş denermisin kullandığın client ham hali gibi görünüyorxtrap filan böyle şeyleri şuan hiç hatırlamıyorum
Oyla
0
no xtrap clientmi gerekiyor emin değilim böyle güvenlik hiç görmedimClean client edxlede girince aynı xtrapta kalıyor benim tahminimce xtrapta sıkıntı var
Oyla
0
forumda xtrapsız client bulamadım patch adress detector uygulamasını buldum onu denedim gene olmadıno xtrap clientmi gerekiyor emin değilim böyle güvenlik hiç görmedim![]()
Oyla
0
dene bakalımforumda xtrapsız client bulamadım patch adress detector uygulamasını buldum onu denedim gene olmadı
Ekli dosyalar
Oyla
0
Çözüm
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)