MaxiGuard vSRO | [MaxiGuard] Yeni Nesil Action Overlap Sistemi!

Selamlar değerli forum kullanıcıları..

Bu paylaşımımda sizlere effectler için can sıkıcı olan action overlap sistemini MaxiGuard kullanarak nasıl değiştirip dans ettirebileceğimizi göstereceğim.

Paylaşım Adı:​
Action Overlap Derdine son :D
Paylaşım İçeriği:​
Prosedür​

Öncelikle MaxiGuard filter ayarlarından _OnSkillScrollUsed triggerını aktif hale getiriyoruz..

1705607844986.png

Daha sonra sizlere vereceğim kodları kendinize göre düzenleyip kullanabilirsiniz..

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yukarıdaki kod satırlarını _OnSkillScrollUsed_EDIT prosedürüne yerleştiriyoruz. Ardından aşağıdaki tabloyu oluşturuyoruz.
NOT: Ben SRO_VT_SYSTEM adındaki veritabanına oluşturuyorum, kullandığınız veritabanı adını prosedürden değiştirmeyi unutmayın.

Oluşturduktan sonra tablomuzun içeriğini şu şekilde dolduruyoruz.

1705608848784.png

Burada kırmızı ile işaretlenmiş kısma, Çakışmasını istediğiniz effectlere aynı değeri yazıyoruz.

Görsel;

1705608964564.png

teşekkürler

Selamlar değerli forum kullanıcıları..

Bu paylaşımımda sizlere effectler için can sıkıcı olan action overlap sistemini MaxiGuard kullanarak nasıl değiştirip dans ettirebileceğimizi göstereceğim.

Paylaşım Adı:​
Action Overlap Derdine son :D
Paylaşım İçeriği:​
Prosedür​

Öncelikle MaxiGuard filter ayarlarından _OnSkillScrollUsed triggerını aktif hale getiriyoruz..

1705607844986.png

Daha sonra sizlere vereceğim kodları kendinize göre düzenleyip kullanabilirsiniz..

Yukarıdaki kod satırlarını _OnSkillScrollUsed_EDIT prosedürüne yerleştiriyoruz. Ardından aşağıdaki tabloyu oluşturuyoruz.
NOT: Ben SRO_VT_SYSTEM adındaki veritabanına oluşturuyorum, kullandığınız veritabanı adını prosedürden değiştirmeyi unutmayın.

Oluşturduktan sonra tablomuzun içeriğini şu şekilde dolduruyoruz.

1705608848784.png

Burada kırmızı ile işaretlenmiş kısma, Çakışmasını istediğiniz effectlere aynı değeri yazıyoruz.

Görsel;

1705608964564.png

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt