vSRO Paylaşım vSRO Mob Spawn Anlık Yeniden Doğma Bölgeye Göre [NEW]!

Merhaba !
Daha önce anlık yeniden mob spawn query sizlerle paylaşmıştım.
Buradaki farklılık ne ? Özellikle çoğu mobları final moba dönüştüren ler için örnek (samarkand,costantin,alex) e final mob koydunuz diyelim..
Alexte bir noktada 4 er adet , samakandda bir noktada 5 er adet spawn olmasını istiyorsunuz bölge kodunu girip istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
Umarım işinize yarar :)
NOT: DATABASE YEDEĞİNİZİ MUTLAKA ALIN !

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

Merhaba !
Buradaki farklılık ne ? Özellikle çoğu mobları final moba dönüştüren ler için örnek (samarkand,costantin,alex) e final mob koydunuz diyelim..
Alexte bir noktada 4 er adet , samakandda bir noktada 5 er adet spawn olmasını istiyorsunuz bölge kodunu girip istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

teşekkürler

Merhaba !

Teşekkğr

Hello !
I previously shared a real-time mob respawn query with you.
What's the difference here? Especially for those who convert most mobs to final mobs (for example, Samarkand, Costantin, Alex ), let's say you put final mobs on them...
If you want 4 spawn points in one location in Alex and 5 spawn points in another location in Samakand, you can enter the region code and set it as you wish.
I hope it helps.:)
NOTE: BE SURE TO BACK UP YOUR DATABASE!

***Hidden text: Cannot be quoted.***
thannkkks

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt