vSRO Paylaşım VSRO | My Event Bot (Unpacked)

tamamdır lisanslamış bulunmaktayım hahaha basitmiş be :D
@Fury nasılım knk :D güzel demi :D bedavadan program
ayy fena oldum bedavadan event programı vay vay vay :):D@Senua
@Vale @Spare
vzlBgab.png
bu botu paylaşırmısın bende lisans olmadıgı için kuramıyorum

Lisans yok kısmını net reflector ile acın ns4 kısmında class69 daki yeri duzenleyiniz.

Süpersin kral :)

çünkü eski bir db üzerinden bir kaç sürüm geçti misal verdiğinde 2 event sorunlu diyor programın yapımcısı güncel dbyi o yüzden istemiştim 1 ay içinde almış olanları @Vale almıştı fakat hiç yardımcı olmuyor :unsure:

Ben o botu satin almadim db si elimdede yok. Sen botu sorunsuz hale getirip paylas ben db yi kendi elimle sana geitricem.

tam olarak ne yapmamız gerek orada ?
kısaca mehmet yıldızmıydı neydi sahibi
misal
smethod 5 tane var
elbet bir tanesi olur deniyerek yap
misal
smethod_0 varsayılan olarak bırakmış

sen onu smethod_1 smethod_2 olarak teker teker dene çalışır diye umuyorum ben ilk yaptığımdaki işlemleri hatırlasam devamını unpacker forumlarında açar paylaşırdım forumda kazanacağını kazanmış zaten birazda biz kullanalım :D

ben lisans işlemlerini yapamadım
sitedeki ksk2hand mıydı neydi o yapmış oda artık ne dediyse mehmet yıldız paylaşmıyor ben demesem klitoya denemesini buda ulaşamıyacaktı ama iyilik yaramıyor onu öğrendim :D

kısaca mehmet yıldızmıydı neydi sahibi
misal
smethod 5 tane var
elbet bir tanesi olur deniyerek yap
misal
smethod_0 varsayılan olarak bırakmış

sen onu smethod_1 smethod_2 olarak teker teker dene çalışır diye umuyorum ben ilk yaptığımdaki işlemleri hatırlasam devamını unpacker forumlarında açar paylaşırdım forumda kazanacağını kazanmış zaten birazda biz kullanalım :D

ben lisans işlemlerini yapamadım
sitedeki ksk2hand mıydı neydi o yapmış oda artık ne dediyse mehmet yıldız paylaşmıyor ben demesem klitoya denemesini buda ulaşamıyacaktı ama iyilik yaramıyor onu öğrendim :D
dotpeek ile denedım ama duzenleme yapamıyorum uzerınde neden acaba? nasıl orayı degıstırırm

net reflektör'ü açtıgın zaman zaten 3 tane pencere açılır çok rahat bir şekilde gerekli yerleri görebilirsiniz biraz araştırın veya ugraşın ne demek istedigimi anlarsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar