Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Nazif Programına Bağlanamıyorum.

Oyla 0
Program klasörünü masa üstüne alın ve oradan çalıştırın. SQL bilgilerinde sorun yoksa çözüm 99% olarak bu.
Patch attıktan sonra client açılmayacak. RefShopItemStockPeriod isimli txt'yi media'dan çıkarın, içini temizleyin ve boş olarak patch atın. Benim paylaşımımdaki db olduğu için bu eksiği vardı.

Oyla 0
Program klasörünü masa üstüne alın ve oradan çalıştırın. SQL bilgilerinde sorun yoksa çözüm 99% olarak bu.
Patch attıktan sonra client açılmayacak. RefShopItemStockPeriod isimli txt'yi media'dan çıkarın, içini temizleyin ve boş olarak patch atın. Benim paylaşımımdaki db olduğu için bu eksiği vardı.
şuan hiç bir türlü nazife bağlanamıyorum. baglantı kurulamadı diyor. SQL da işlem yaptım. ama nazife girip oyuna geçiremedim ki patch alıp atayım anlamadım ki ?

Oyla 0
resme dikkatli bak hatay görcen :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt