vSRO Çözüldü Vsro Nazif Programına Bağlanamıyorum.

Thread owner
1661639602749.png

yönetici olarak çalıştır dene \
Şuan bu hatayı alıyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

ini dosyası salt okunursa salt okunur işaretini kaldır değilse yönetici çalıştır :D
ini derken anlamadım , yönetici olarak zaten şuanda

Oyla 0
Program klasörünü masa üstüne alın ve oradan çalıştırın. SQL bilgilerinde sorun yoksa çözüm 99% olarak bu.
Patch attıktan sonra client açılmayacak. RefShopItemStockPeriod isimli txt'yi media'dan çıkarın, içini temizleyin ve boş olarak patch atın. Benim paylaşımımdaki db olduğu için bu eksiği vardı.

Oyla 0
Thread owner
Program klasörünü masa üstüne alın ve oradan çalıştırın. SQL bilgilerinde sorun yoksa çözüm 99% olarak bu.
Patch attıktan sonra client açılmayacak. RefShopItemStockPeriod isimli txt'yi media'dan çıkarın, içini temizleyin ve boş olarak patch atın. Benim paylaşımımdaki db olduğu için bu eksiği vardı.
şuan hiç bir türlü nazife bağlanamıyorum. baglantı kurulamadı diyor. SQL da işlem yaptım. ama nazife girip oyuna geçiremedim ki patch alıp atayım anlamadım ki ?

Oyla 0
resme dikkatli bak hatay görcen :D

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar