Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro npc Ekleme sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siberdark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Youtubede izlemedigim video kalmadı tabloları otomatik id felan yaptım kaç kere programdan npcyi ekliyorum çıkan Media dosyalarını alıp kendi dosyalarım altına ekliyorum GS acilmiyor açılsa kapanıyor veya oyuna girmeden atıyor

Edit yapma hevesim burada bitiyor Allah'a emanet

Youtubede izlemedigim video kalmadı tabloları otomatik id felan yaptım kaç kere programdan npcyi ekliyorum çıkan Media dosyalarını alıp kendi dosyalarım altına ekliyorum GS acilmiyor açılsa kapanıyor veya oyuna girmeden atıyor

Programdan çıkanları direkt atmak yerine bir en alttan yeni olanları ekleyip dener misin ?

Oyla 0
Programda hiç bir şekilde sorun yok.
Sizin yaptığınız işlemde sorun var.

GS açılmamasının Media ile gram alakası yok.

Eklediğiniz NPC'yi yanlış ekliyorsunuzdur. Otomatik ID (Identity) özelliği tüm tablolarda aktif olması gerekli.
Bir Npc eklediniz, bu NPC yanlış ise bunu işlendiği tüm tablolardan silip/temizlemek gerekli, üstüne tekrar eklemeye kalkarsanız sazan sarmalına döner.

Programın verdiği çıktıları ise direk Media'ya atmayacaksınız, orada yazan dosyaları Media'nızdan çıkartıp, içindekileri en alt kısıma manuel olarak copy-paste yapacaksınız.

Hangi videoyu izliyorsunuz bilmiyorum ama yt'de trend olan tüm videolarda ki işlemler doğru.

Bilindik bir .bsr seçmeyi de unutmayın!

Oyla 0

Konu takibi yapılacakmı? Bıraktıysanız bu işleri konuyu taşıyacağım. Geri dönüş yapın.

Oyla 0
Programda hiç bir şekilde sorun yok.
Sizin yaptığınız işlemde sorun var.

GS açılmamasının Media ile gram alakası yok.

Eklediğiniz NPC'yi yanlış ekliyorsunuzdur. Otomatik ID (Identity) özelliği tüm tablolarda aktif olması gerekli.
Bir Npc eklediniz, bu NPC yanlış ise bunu işlendiği tüm tablolardan silip/temizlemek gerekli, üstüne tekrar eklemeye kalkarsanız sazan sarmalına döner.

Programın verdiği çıktıları ise direk Media'ya atmayacaksınız, orada yazan dosyaları Media'nızdan çıkartıp, içindekileri en alt kısıma manuel olarak copy-paste yapacaksınız.

Hangi videoyu izliyorsunuz bilmiyorum ama yt'de trend olan tüm videolarda ki işlemler doğru.

Bilindik bir .bsr seçmeyi de unutmayın!
muhtemelen bılındık bsr secmıyorum

Oyla 0
Konunun db ile alakası yok, işlemleri yanlış yapıyorsunuz.

Oyla 0
Geri
Üst Alt