vSRO Paylaşım VSRO | Offset Archive

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yuppi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yuppi

vsro.org

.
Aktiflik: 42%
Lord 500 mesaj
Web sitesi
www.venus.joyhub.net
Özel Başlık (Postbit)
joyhub
Thread owner
Merhaba arkadaşlar, Bugün sizlerle kendi derlediğim offset arşivini paylaşıyorum. Bazılarını test etmediğimi baştan belirteyim. Hatalı olanların olması durumunda konuyu güncelleyerek gerekli düzenlemeyi yaparız.

Content of this hidden block can only be seen by members of: Administrator, Elite, Founder, Legend, Moderator, Premium, Super Moderator

merhaba devil nasrun stone basarken crash veriyor her vsroda geçerli bu megamaxın paylaştığı dosyaları kullanınca bu crash kalktı fakat bunun offsetini paylaşma imkanınız varmı ?nasrun stone basıyoruz ya hani maximum %10 oluyor ? ilk basışta stone değeri geliyor tamam crash yok fakat değer geldikten sonra tekrar basınca dolunca crash atıyor oyuna

amacım offsetmidir nedir onu öğrenip kendim exeden düzenlemek çözmeyi öğrenmek
UGeIjfB7T0G5ZHC0S04L0Q.png

merhaba devil nasrun stone basarken crash veriyor her vsroda geçerli bu megamaxın paylaştığı dosyaları kullanınca bu crash kalktı fakat bunun offsetini paylaşma imkanınız varmı ?nasrun stone basıyoruz ya hani maximum %10 oluyor ? ilk basışta stone değeri geliyor tamam crash yok fakat değer geldikten sonra tekrar basınca dolunca crash atıyor oyuna

Client crash olmuyor o an dc veriyor megamaxin dosyalarında düzeltmistir muhtemelen.

Thread owner

Offset'lik bur durumu yok onu düzeltmenin. O patlamanın sebebi success durumunda sağ alt köşede çıkan yazının çok uzun olması. Yazıyı kısaltırsanız patlama olayı da fixlenmiş olacaktır.

Offset'lik bur durumu yok onu düzeltmenin. O patlamanın sebebi success durumunda sağ alt köşede çıkan yazının çok uzun olması. Yazıyı kısaltırsanız patlama olayı da fixlenmiş olacaktır.
Oyyy, bunu denemek gerekli. Bir çok private serverin başının belası. :D

Thread owner
Kısaca nerdeki yazıyı düzeltcez hazır düzeltilmiş yazının bulunduğu dosyayı dosya ekle kısmından paylaşabilirmisin onu kullanalım ?

textuisystem.txt içerisindeki bu kısmı bu şekilde ayarlarsanız problem çözülecektir.

1 PARAM_NASRUN_UMDU Damage Increase (Just be applied to Unique monsters)

Hort için özür dilerim ancak exchange için offsetleri bilen varmı? Her yerde stall için adresler verilmiş ama hiç exchange göremedim. :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hort için özür dilerim ancak exchange için offsetleri bilen varmı? Her yerde stall için adresler verilmiş ama hiç exchange göremedim. :)
adresleri bulmam için bana yardım eden kendime çok teşekkür ediyorum.
Credits to: Canım kendim 🥰

301817fcc753d1e1f4954f8a13b7a63b.gif

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt