Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü VSRO party ile uniq kesince silk ve honor kazanilmasi
- Konuyu Başlatan Madie
- Başlangıç tarihi
Aktif olarak şu konu üzerinden de bilgi sahibi olabilirsinizmerhaba
maxiguard kullaniyorum vsro party ile uniq kesince honor ve silk dagitimi nasil yapabilirim ?
Link : vSRO Paylaşım - Unique Kill ile Anlık Honor Puan Eklemek (Maxiguard veya X isimli herhangi Logger ile çalışmaktadır.)
Oyla
0
Maxiguard'ta kesen oyuncuyu PartyDatadan parti içinde olup olmadığını sorgulayıp ona göre silk dağıtımı yapabilirsin.
_UniqueKilled_EDIT prosedürden gelen veriyi
bununla düzenleyip verebilirsin.
SELECT CharID, CharName
FROM MaxiGuard_User.._PartyData
WHERE PartyID IN (SELECT PartyID FROM MaxiGuard_User.._PartyData with (nolock) WHERE CharID = @KillerCharID)
Oyla
0
nasil yapabilirim ve malesef uniquekilled edit diye bir tablo yokMaxiguard'ta kesen oyuncuyu PartyDatadan parti içinde olup olmadığını sorgulayıp ona göre silk dağıtımı yapabilirsin.
Oyla
0
partye gore ayarlamak istiyorumprosedür bölümüne bak vardır dps ranka göremi verdiceksin partyemi
Oyla
0
tablo degil store prosedurnasil yapabilirim ve malesef uniquekilled edit diye bir tablo yok
Yukaridaki arkadasin yazdigini kullanabilirsiniz ancak oyun kalabalik degilse o sekilde yazarsaniz towndaki charlara bile odul gidecektir ve suistimal edilebilir. O yuzden anlik livedatasini isteyip(_RequestCharLiveData) anlik regiona da bakip kontrol edebilirsiniz bu dedigimde de sorun cikan regionlar oluyor ama en azindan tum partydakilere dumduz vermekten daha iyi olabilir.
Oyla
0
Aktif maxiguard varsa 1 bişiler yaptım deneyim dersen _UniqueKilled_EDIT test etmedimBen bir taslak hazırladım denedim eğer çözüme kavuşamadıysanız bilgi verin
Konu olarak açacağım
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)