vSRO Yardım vSro pet page 2 hk.

goosebumps

.
.
Aktiflik: 13%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
arkadaşlar genelde vsro'da pet sayfalarının açılması önerilmiyor, gameserverde çökmeye sebebiyet veriyor ancak 2 page açık olursa sorun olmayacağını duydum, hatta bazı serverlerde 2,3,4,5 page açıldığını gördüm konuya gelecek olursak db üzerinde SHARD > _AddTimedJobForPet tablosunda bir prosedür ile aşağıda 0 isimli bir item kullanarak pet'in page2 sini açabiliyoruz, bu gamaserver'de çökmeye sebebiyet verirmi sizce yorumlarınızı bekliyorum yada farklı ve güvenilir bir yol varmıdır ?

1695089301661.png

Thread owner
full blue +5 +7 ile doldur tüm sayfaları :D
sonra şehirleri tek tek ışınlan :D
3 kişi +5 full blue random itemler ile bi 50 kez deneme yaptık GS de herhangibir çökme vs. olmadı tabi player sayısı fazla olunca farklı olurmu bilemem fakat genelde birçok sw'de 2 page açık ve sorunsuz oynanıyordu

HORT olurmu bilmiyorum ama o durum başlangıç prosedürü ile ilgiliydi
Bir prosedürle açılan peti direk 2 veya daha fazla page olarak başlattırıyor ve o açılan pet açıldıktan sonra karakter herhangibir şekilde ışınlanmazsa o 2. page item aldığı an game server çöküyor. Bu presedürle peti açtıkdan sonra 1 kez ışınlanması gerekiyor kişinin yoksa olmuyor
Ama envanter slotu gibi pet slotu açma işinde olurmu bilmiyorum normal şekilde page açma durumu gibi oluyor mantıken

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt