Video'yu çekip, editledikten sonra render'ı kaç fps'de alırsan al fark etmez, Format Factory ile bitrate 2400 yapıp sorunsuz olarak boyutu neredeyse 3'te 1'i kadar düşürüp upload edebilirsin.Editler yapılacak daha sonrasında UPLOAD süresi uzun olacakMalum kendi internetimle 3-4 filan saat
![]()
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım vSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)
- Konuyu Başlatan Spare
- Başlangıç tarihi
Olsun orjinal haliyle kaliteli olarak pixel kaybı yaşamadan insanlar her yazıyı rahatlıkla okuyabilsin bu bana yeter
videonun boyutu problem değil 
Video'yu çekip, editledikten sonra render'ı kaç fps'de alırsan al fark etmez, Format Factory ile bitrate 2400 yapıp sorunsuz olarak boyutu neredeyse 3'te 1'i kadar düşürüp upload edebilirsin.
@MrStrelitzia furkan müsayitsen dc gel muhabbet edelim 
Geliyorum hemen@MrStrelitzia furkan müsayitsen dc gel muhabbet edelim![]()
@MrStrelitzia videonu 10-15 dk falan izledim, anlatımın, gain dengelemesi gayet yerinde lakin en büyük sorun, anlatımda ki karmaşalar, sonda ki işi başa almak, başta ki işi sonda göstermek, orayı sonra göstericem demek, isimleri yanlış telaffuz etmek, bildiğim şeyleri bile seni izlerken karıştırdım.
Sql ismini yazmana gerek yok, .\SQLEXPRESS yazsan da aynı şey oluyor, bunlar basit ve pratik bilgiler, bu detaylar ile kafa karışıklığı vermeye gerek yok.
Bu yazdıklarım kötülemek için değil sakın yanlış anlama, sadece bir sonraki videolu anlatımlarında bu ve benzeri konulara dikkat edip, içeriklerini çoğalmak içindir. Video öncesinde bir düzen, klasör, text, sıralama hazırlarsan video aşamasında çok kolay bir şekilde anlatır, eksiksiz, sorunsuz sonuç çıkartabilirsin.
Böylelikle de video süren kısalmış olur.
Konuya göre (varsa) pratik bilgileri de anlatımlarına eklemeyi unutma.
Sql ismini yazmana gerek yok, .\SQLEXPRESS yazsan da aynı şey oluyor, bunlar basit ve pratik bilgiler, bu detaylar ile kafa karışıklığı vermeye gerek yok.
Bu yazdıklarım kötülemek için değil sakın yanlış anlama, sadece bir sonraki videolu anlatımlarında bu ve benzeri konulara dikkat edip, içeriklerini çoğalmak içindir. Video öncesinde bir düzen, klasör, text, sıralama hazırlarsan video aşamasında çok kolay bir şekilde anlatır, eksiksiz, sorunsuz sonuç çıkartabilirsin.
Konuya göre (varsa) pratik bilgileri de anlatımlarına eklemeyi unutma.
Çok teşekkür ederim eleştirin için@MrStrelitzia videonu 10-15 dk falan izledim, anlatımın, gain dengelemesi gayet yerinde lakin en büyük sorun, anlatımda ki karmaşalar, sonda ki işi başa almak, başta ki işi sonda göstermek, orayı sonra göstericem demek, isimleri yanlış telaffuz etmek, bildiğim şeyleri bile seni izlerken karıştırdım.
Konuya göre (varsa) pratik bilgileri de anlatımlarına eklemeyi unutma.![]()
Yanlış anlaşılacak hiç bir şey yok .\SQLEXPRESS olayını bilmiyordum mesela
Tekrardan teşekkür ederim ilgin için diğer videolarımızda buna daha çok dikkat edeceğim
Ü
Üye silindi 2299
panelde anlatmamışsın skill sıfırlarken panel üzerinden ekstra sp veriyor onları bu php dosyalarından düzenleyebilirler yoksa sp sıfırlıyarak sp kasabilirler bunu tüm pure panellerde deniyebilirsinÇok teşekkür ederim eleştirin için
Yanlış anlaşılacak hiç bir şey yok .\SQLEXPRESS olayını bilmiyordum meselaText hazırlama filan yapıyordum sıralamaları ama hem çok aceleye geldi çünkü bir kaç sorun çıktı sil baştan 6 7. çekim bu video
Bu kadar dağınık olmasının nedeni bu aslında
Tekrardan teşekkür ederim ilgin için diğer videolarımızda buna daha çok dikkat edeceğim![]()
panel\admin\kontrol.php
\panel\user\fonks.php
Teşekkürler paylaşım için güzel bi hatırlatmapanelde anlatmamışsın skill sıfırlarken panel üzerinden ekstra sp veriyor onları bu php dosyalarından düzenleyebilirler yoksa sp sıfırlıyarak sp kasabilirler bunu tüm pure panellerde deniyebilirsinemek server açanlara sp kasmak yerine 5 tl yatırıp sp alabilirsin böylelikle 5000000
panel\admin\kontrol.php
\panel\user\fonks.php
Ek olarak panelin stat sıfırlama yerinden, int çar stat sıfırlayıp str'ye dönünce snow açık kalıyor, bu şekilde de bug yapabilirler.
Stat sıfırlamanın prosedür kısmına bir prosedür ekleyip, stat sıfırlayınca açık olan snow var ise onu da kapatıyordu.
Eve geçince bakacağım, bulabilirsem dosyalar arasında buraya eklerim, yoksa yazar veririm.
Stat sıfırlamanın prosedür kısmına bir prosedür ekleyip, stat sıfırlayınca açık olan snow var ise onu da kapatıyordu.
Eve geçince bakacağım, bulabilirsem dosyalar arasında buraya eklerim, yoksa yazar veririm.
Ü
Üye silindi 2299
Teşekkürler şimdiden adam sırf 60 lv olabilmek için donate atmış 22 lvl oldu şimdidenEk olarak panelin stat sıfırlama yerinden, int çar stat sıfırlayıp str'ye dönünce snow açık kalıyor, bu şekilde de bug yapabilirler.