vSRO Çözüldü Vsro Premium Olmadan Suit Giyilmemesi

ozzycoders41

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Merhaba Bir sorum olacak premium almadan thief hunter ve trader giyilmesini istemiyorum bunu nasıl yapabilirim

Çözüm
Bildiğim kadarıyla Maxiguard'da suit giyilebilir ama kervan çekilemez.
Ayrıca giyip giymemesinide kontrol edebiliyorsun
1708530680085.png
Bildiğim kadarıyla Maxiguard'da suit giyilebilir ama kervan çekilemez.

Oyla 0
Thread owner
herhangi bir guard kullanmayacagım guard sormamıstım bunu nasıl yapabilirim diye sormuştum sadece (:

Oyla 0
herhangi bir guard kullanmayacagım guard sormamıstım bunu nasıl yapabilirim diye sormuştum sadece :)
herhangi bir guard kullanmadan oyunu nasıl açmayı düşünüyorsun.
sen kullancağın bi guardı söylersin
adamlarda sana içinden gelirse prosedür tablo vb önerir şunu bunu yap premium / vb değişik kontrolleri sağlarsın diye.

Oyla 0
Thread owner
herhangi bir guard kullanmadan oyunu nasıl açmayı düşünüyorsun.
sen kullancağın bi guardı söylersin
adamlarda sana içinden gelirse prosedür tablo vb önerir şunu bunu yap premium / vb değişik kontrolleri sağlarsın diye.
Önceden guard mi vardı ki :) guard ı şart koşmaya gerek yok bence fiziksel sunucu iyiyse ve acıkları güzelce kapatırsan sorun olcagını zannetmiyorum ve önceden cok oyun acıp kapattım guard kullanmadım vsro da ne değişti ki yani su zaman a kadar guard önemli oldu ?

Oyla 0
Önceden guard mi vardı ki :) guard ı şart koşmaya gerek yok bence fiziksel sunucu iyiyse ve acıkları güzelce kapatırsan sorun olcagını zannetmiyorum ve önceden cok oyun acıp kapattım guard kullanmadım vsro da ne değişti ki yani su zaman a kadar guard önemli oldu ?
Yazdığımı yanlış anlamayın, el elden üstündür hepimiz kendimizi her alanda geliştirmeye çalışıyoruz. Burada Premium olmadan suit giyilememesini soruyorsunuz, sizce siz bu fileslardaki açıkları güzelce kapatabilir misiniz önce onu biraz istişare edin kendi içinizde, istişare ettikten sonra zaten kendinizi guard üyeliği oluştururken bulacağınızı düşünüyorum.

Oyla 0
hangi guard kullanacağına karar verdiğinde konuya kullancağın guardı söylersin ona göre örnekler verilir @ozzycoders41 guard şart öyle yok gs fixledim agent fixledim saldırı bitti vb yok artık :D tek saldırı için değil özel kısıtlamalar filtreler için guard şart
örnek maxiguardda böyle

583alxk.gif

Oyla 0
Thread owner
@EfsaneSro peki bir şey sorucam bir aylık paket kac k kullanıcı destekliyor bu makineye mi baglı guarda mi kguard'da 500 player diyor mesela 1 aylık yazıyor orda kafam karıstı

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt