vSRO Çözüldü vSro Quest Lua Hk.

enescolak2

.
Aktiflik: 1%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
Merhaba, lua içeriğini ve fonksyonlarını incelediğimde bir süre kısıtlaması bulamadım malesef. Bir quest'e ip bazlı 24 saat süre nasıl eklenebilir, 24 saat sonra tekrar alınabilir olmalı. Tahminimce proc içerisine DateAdd ile kontrol ettirerek ekleyeceğimi düşünüyorum fakat ip kontrolünü nasıl sağlıyoruz acaba...

Bilgisi olan var mıdır?

Çözüm
Bu konuda aklıma ilk gelen metod [_OnQuestReceive_EDIT] prosedüründe CharID ile QuestID aynı gün içinde alınmışsa kullanıcıya bir mesaj return etmek. Fakat IP kontrolü ile ilgili bir fikrim yok açıkçası...
Karakterin HwidList_V2 Tablosunda tüm seceresi var. Ordan loglayabilirsin. Sana prosedür charidyi veriyor. Fakat ip ile kontrol yapmanı önermem. Çünkü Türkiye'deki Kullanıcıların %99 u dynamic ip. Sürekli değişiyor. İgnorlarlar senin sistemini. Önerim, pc bazlı enigma üzerinden yap.
Thread owner
Questlerde vsroya ait bir ip limitlendirmesi olduğunu düşünüyorum. Biz bunu guard üzerinden bizlere iletilen prosedürler üzerinden editliyoruz.
Bu konuda aklıma ilk gelen metod [_OnQuestReceive_EDIT] prosedüründe CharID ile QuestID aynı gün içinde alınmışsa kullanıcıya bir mesaj return etmek. Fakat IP kontrolü ile ilgili bir fikrim yok açıkçası...

Oyla 0
Karakterin HwidList_V2 Tablosunda tüm seceresi var. Ordan loglayabilirsin. Sana prosedür charidyi veriyor. Fakat ip ile kontrol yapmanı önermem. Çünkü Türkiye'deki Kullanıcıların %99 u dynamic ip. Sürekli değişiyor. İgnorlarlar senin sistemini. Önerim, pc bazlı enigma üzerinden yap.

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
heh tam olarak aradığım tablo budur çok teşekkürler :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

böyle yer gibi duruyor bakalım...

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt