vSRO Videolu Anlatım VSRo Sıfırdan Clean Database Bug Fixlemek ve Editlemek Bölüm 1 (Server Kurulum)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ayzekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar arkadaşlar videolu anlatım yaparak sıfırdan Server kurulum - database bug fixlemek ve editlemek konusuna hoş geldiniZ
VSRo nun ilk sızdırılan Clean database olarak adlandırdığımız dosyalarını güncel editlenmiş databaselerin seviyesine getireceğiz.
Bölüm bölüm yapacağımız bu seriyi açık anlaşılır bir şekilde bilgi kirliliği olmadan yürütmeyi planlıyorum.
Her bölüm sonrasında editlenen db ve clientin yedeğini elimde tutarak isteyen arkadaşlarla paylaşacağım.

BÖLÜM 1 - SERVER KURMA ONLİNE YAPMA ve OYUNA GİRİŞ

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tytyty

Hello everyone, welcome to our video tutorial on setting up a server from scratch, fixing database bugs, and editing files.
We will restore VSRo's initially leaked files, which we call the Clean database, to the level of the most recently edited databases.
I plan to conduct this series, which we will produce in episodes, in a clear and understandable way, without causing information overload.
After each section, I will keep a backup of the edited database and client and share it with anyone who requests it.

SECTION 1 - SETTING UP THE SERVER, GOING ONLINE, AND JOINING THE GAME

***Hidden text: Cannot be quoted.***

***Hidden text: Cannot be quoted.***

i well try bro and thanks <3

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt