vSRO Videolu Anlatım VSRo Sıfırdan Clean Database Bug Fixlemek ve Editlemek Bölüm 5 ( ödeme yöntemlerini (Silk,Gold,Coin) sql den kolayca düzenleme değiştirme )

Merhabalar arkadaşlar bu konuda sizlere videolu bir şekilde sql üzerinden npc de ki satışta olan itemlerin satılan para birimini ve satıldığı miktarı kolayca değiştirmenizi sağlayacak anlatımı sizlere sunuyorum iyi seyirler.
NOT: Sql üzerinden yapılan değişikliklerin client e aktarılması lazım bunu npc proğramı veya dbtomedia proğramları yardımı ile sadece npc içeriği ile alakalı 4 tabloyu güncellemeniz yeterli olacaktır.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhabalar arkadaşlar bu konuda sizlere videolu bir şekilde sql üzerinden npc de ki satışta olan itemlerin satılan para birimini ve satıldığı miktarı kolayca değiştirmenizi sağlayacak anlatımı sizlere sunuyorum iyi seyirler.
NOT: Sql üzerinden yapılan değişikliklerin client e aktarılması lazım bunu npc proğramı veya dbtomedia proğramları yardımı ile sadece npc içeriği ile alakalı 4 tabloyu güncellemeniz yeterli olacaktır.

teşekkürler

eline sağlıkk

Hello friends, on this subject, I am presenting you a video explanation that will allow you to easily change the sold currency and the amount of the items sold in the NPC via SQL. Enjoy the video.
NOTE: The changes made via SQL need to be transferred to the client. You will only need to update the 4 tables related to the NPC content with the help of the NPC program or dbtomedia programs.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Nice bro

Chào mọi người, trong video hướng dẫn này, tôi sẽ hướng dẫn các bạn cách dễ dàng thay đổi đơn vị tiền tệ và giá cả của các vật phẩm do NPC bán thông qua SQL. Chúc các bạn xem video vui vẻ!
LƯU Ý: Các thay đổi được thực hiện thông qua SQL cần được chuyển sang phía máy khách. Khi sử dụng lập trình NPC hoặc DBTOMedia, bạn chỉ cần cập nhật bốn bảng liên quan đến nội dung NPC.

***Văn bản ẩn: Không thể trích dẫn.***
Xin Chúa ban phước cho đôi tay của bạn.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt