vSRO Videolu Anlatım VSRo Sıfırdan Clean Database Bug Fixlemek ve Editlemek Bölüm 1 (Server Kurulum)

Merhabalar arkadaşlar videolu anlatım yaparak sıfırdan Server kurulum - database bug fixlemek ve editlemek konusuna hoş geldiniZ
VSRo nun ilk sızdırılan Clean database olarak adlandırdığımız dosyalarını güncel editlenmiş databaselerin seviyesine getireceğiz.
Bölüm bölüm yapacağımız bu seriyi açık anlaşılır bir şekilde bilgi kirliliği olmadan yürütmeyi planlıyorum.
Her bölüm sonrasında editlenen db ve clientin yedeğini elimde tutarak isteyen arkadaşlarla paylaşacağım.

BÖLÜM 1 - SERVER KURMA ONLİNE YAPMA ve OYUNA GİRİŞ

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

teşekkürler

t
Merhabalar arkadaşlar videolu anlatım yaparak sıfırdan Server kurulum - database bug fixlemek ve editlemek konusuna hoş geldiniZ
VSRo nun ilk sızdırılan Clean database olarak adlandırdığımız dosyalarını güncel editlenmiş databaselerin seviyesine getireceğiz.
Bölüm bölüm yapacağımız bu seriyi açık anlaşılır bir şekilde bilgi kirliliği olmadan yürütmeyi planlıyorum.
Her bölüm sonrasında editlenen db ve clientin yedeğini elimde tutarak isteyen arkadaşlarla paylaşacağım.

teşekkürler

Hello friends, welcome to the video tutorial on how to set up a server from scratch - fix and edit database bugs.
We will bring the first leaked files of VSRo, which we call Clean database, to the level of the current edited databases.
I plan to conduct this series, which we will do episode by episode, in a clear and understandable manner, without any misinformation.
After each section, I will keep a backup of the edited db and client and share it with those who want it.

CHAPTER 1 - SETTING UP A SERVER, GOING ONLINE AND ENTERING THE GAME

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

thanks

sayende bir ilki yaşıcam :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

hocam account databaseyi ekleyemiyorum hata veriyor sebebi nedir

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt