Dediğimi yaptın mı ?elinize sağlık.oyun açıldı.ama beni bugün çileden çıkarttı.hatta arkadaşıda bağladım 2li oynadık.2mizide rezil etti5 dk bir düşmeler.yalnız.oyun kapanmıyor.hemen giriyoruz.yani sanki başka bişey var bu işte.tam olayı anlayacaz çözecez tak atıyor.bari 1 saat kalmanın yolu yokmudur.?ben size dedim beni aldınız aranıza başınıza kaldım
herşey gayet güzel çalışıyor ama 5dk dc yemek.insanın zoruna gidiyor.bir el atarsanız diyorum.yada başak bişeymi yüklesek.140 cap buldum.onu aynı mantıkla yüklenirmi?
vSRO Silkroad Private Server Kurulum Güncel [22.10.2018]
- Konuyu Başlatan Spare
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- 120 cap fix client 120 cap fix db billing edxloader ipinput pk2 çıkarıcı server dosyaları server files server kurulum silkroad kurulum silkroad private server kurulum sql server 2014 kurulum srpatcher vsro billing vsro download vsro edxloader vsro güncel kurulum vsro ipinput vsro kurulum vsro kurulum güncel vsro kurulum video vsro pk2 çıkarıcı vsro server dosyaları vsro server files vsro server kurulum vsro silkroad private server kurulum vsro sql server 2014 vsro sql server 2014 kurulum vsro sql server anlatım vsro sql server download vsro sql server indir vsro sql server kurulum vsro sql server link vsro srpatcher vsro video
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar