vSRO Paylaşım Vsro Skill Compilation (125,140 Skills,Air Skills And More...)

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır üzerinde çalıştığım skill konusundaki çalışmalarımı şimdilik bitirmiş bulunmaktayım ve bu zamana kadar kendi bilgi ve becerilerimin elverdiği ölçüde yaptığım çalışmalarımı sizinle paylaşmak istedim. Çalışmamı oluştururken konuyu öğrenmemde ve karşılaştığım problemlerin çözümünde yardımları dokunan bütün forum üyelerine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Çalışmamın içinde 125 skillerden tutun da Air skillerine kadar sağdan soldan topladığım bir çok skill mevcuttur. Aşağıya hazırlamış olduğum vidyoyu bırakıyorum. Vidyoda ChExtra kısmındaki skilleri göstermeyi unutmuşum o yüzden o kısmı ss olarak yine aşağıya paylaşıcam.

Not: Skilleri eklerken skill dengesi ile uğraşmadım. Yani skillerin damage ya da bufflarında bir önceki skillere göre dengesizlik olabilir. Ben sadece skillerin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edip ekledim.

Not2: ChExtra'da bir tane atak skilinde damage görünmüyor. Onu bir türlü çözemedim.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
merak ettim la sıfır tasarım mı nası bişi bakak :D

Thread owner
merak ettim la sıfır tasarım mı nası bişi bakak :D
Yok reis sıfır tasarım değil ya :) Bazı skill efektlerini bulmak için baya bir deneme yaptım monster skill efektlerinden :) Bir kaç yeni efekti de işte sağdan soldan buldum :) Keşke yapabilsem sıfır tasarım da page'leri full skill doldururdum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar