vSRO Paylaşım Vsro Skill Compilation (125,140 Skills,Air Skills And More...)

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır üzerinde çalıştığım skill konusundaki çalışmalarımı şimdilik bitirmiş bulunmaktayım ve bu zamana kadar kendi bilgi ve becerilerimin elverdiği ölçüde yaptığım çalışmalarımı sizinle paylaşmak istedim. Çalışmamı oluştururken konuyu öğrenmemde ve karşılaştığım problemlerin çözümünde yardımları dokunan bütün forum üyelerine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Çalışmamın içinde 125 skillerden tutun da Air skillerine kadar sağdan soldan topladığım bir çok skill mevcuttur. Aşağıya hazırlamış olduğum vidyoyu bırakıyorum. Vidyoda ChExtra kısmındaki skilleri göstermeyi unutmuşum o yüzden o kısmı ss olarak yine aşağıya paylaşıcam.

Not: Skilleri eklerken skill dengesi ile uğraşmadım. Yani skillerin damage ya da bufflarında bir önceki skillere göre dengesizlik olabilir. Ben sadece skillerin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edip ekledim.

Not2: ChExtra'da bir tane atak skilinde damage görünmüyor. Onu bir türlü çözemedim.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkurler

Hello everyone. I've finally finished my work on the skill topic, which I've been working on for a long time, and I wanted to share what I've done so far, to the best of my knowledge and skills. I sincerely thank all the forum members who helped me learn about the subject and solve the problems I encountered while creating this work. My work includes many skills that I've gathered from various sources, from level 125 skills to Air skills. I'm leaving the video I prepared below. I forgot to show the skills in the ChExtra section in the video, so I'll share that part as a screenshot below.

Note: I didn't adjust skill balance when adding the skills. Therefore, there might be imbalances in the damage or buffs of these skills compared to previous ones. I only checked if the skills were working correctly before adding them.

Note 2: In ChExtra, one attack skill doesn't show damage. I haven't been able to figure that out.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Great job

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar