vSRO Yardım vSro Skilleffect Rengi Değiştirme

pokemon__100

.
Aktiflik: 5%
100 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Bir kaç gündür serverime 125 skilleri eklemek ile uğraşıyorum. Wizard skillerin bitirdim. Salamander Blow (ateş püskürtme) skilinin 125 lik olanı sorunsuz çalışıyor. Lakin skilleffect'i bir önceki skill ile aynı. Eskiden oynadığım adını hatırlamadığım bir tane private serverdaki bu skilin efektinde kırmızı mor karışık alevli efekt atıyordu. Ben de bu skilin aynı bu şekilde efekt atmasını istiyorum. Sorum şu, hangi pk2 lerde neleri değiştirmem gerekiyor? Şimdiden herkese teşekkürler.

Thread owner
İlgili skillde Particles > Skill> dosya yolunda hangi efp'ye kayıtlı olduğunun bilgisi yazar onu bulup değiştirebilirsin.
Teşekkürler kral. Sadece efp değiştirmekse kolay. Skilleffect.txt ya da başka bir şey de değiştirmem gerekir mi diye sorayım dedim. Çünkü db de refskill'de 255 255 kodlarını falan görmüştüm de bunların renk kodları ile alakası olabilir diye düşünmüştüm.

Teşekkürler kral. Sadece efp değiştirmekse kolay. Skilleffect.txt ya da başka bir şey de değiştirmem gerekir mi diye sorayım dedim. Çünkü db de refskill'de 255 255 kodlarını falan görmüştüm de bunların renk kodları ile alakası olabilir diye düşünmüştüm.
knk yanlış değilsem o silah refskilmastery kısmındaki 255 ile bağlantılı silah kodları onlar öyle düşünüyorum

Media yeterli.

255 yazan S harfine basarken skill sıralama kodudur eğer 255 yazıyorsa bir skilin devamı olabilir yada S harfine basınca gözükmeyen skiller örneğin mob vuruş skili gibi aydınlatmak için bilgi verdim @iMonarch dediği gibi particles efp den degismen yeter

Thread owner
Skilleffect'te eski salamander Blow'un girdilerini girmişim. Başka skilleffect'ten en yeni salamanderin girdilerini girince düzeldi. Yardımlarınız için çok sağolun 🙂 Şimdi sıra blowfish key bulmaya geldi 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt