vSRO Çözüldü vsro smc sorunu

frankeshtaine

.
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
Arkadaslar SMC yi aciyorum login diyorum load plugin dedikten sonra resimdeki yaziyi veriyor ve smc calismiyor cozumu nedir iyi forumlar

1723687270548.png

SMC değiştir oda olmas ise gm girişin farkli olabilir başka kullanıcı ID ile giriyosundur smc hata vermesi lazım direk bos görünmez baglan dedikten sonra menüden

Oyla 0
Arkadaslar SMC yi aciyorum login diyorum load plugin dedikten sonra resimdeki yaziyi veriyor ve smc calismiyor cozumu nedir iyi forumlar

1723687270548.png
account tablosundaki gm yetki tablosundaki bir durum bu SRO_VT_ACCOUNT değiştir veya ayarlarıı yap düzelicektir

Oyla 0
SRO_VT_ACCOUNT veritabanında _SecurityDescriptionGroup ve _SecurityDescriptionGroupAssign Tablolarını incele Server Developer vb. bir id olacak karaktere yetki verirken o idyi kullan tahminime göre sorun çözülecektir .

1723726797234.png

Bu arada kullandığın Database'e göre IDler ve açıklamalar değişkenlik gösterir kendin oradan yetkili olanı bulup vermelisin .

Oyla 0

1723687270548.png
sorun hala devam ediyor mu?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

arkadaş epeydir girmediği için konuyu taşıyorum çözülenlere dönüş yaparsa düzeltirim tekrar.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt