vSRO Paylaşım VSRO Sonsuzluk Eldiveni

vsroorg

.
Aktiflik: 12%
Yetkili 1 Mesaj
Thread owner
Paylaşım Adı:​
VSRO Sonsuzluk Eldiveni​
Paylaşım İçeriği:​
Dosya​
Download:​
VirüsTotal:​

Vsro sonsuzluk eldiveni. Tüm gerekenler dosya içerisinde mevcuttur. Uygulanacak dosya adları ile yazmaktadır.

IDLERI KENDIZNIZE GORE AYARLAMAYI UNUTMAYIN

VSRO Sonsuzluk Eldiveni​
Dosya​

Vsro sonsuzluk eldiveni. Tüm gerekenler dosya içerisinde mevcuttur. Uygulanacak dosya adları ile yazmaktadır.

teşekkürler paylaşım için karakterin elinde gözüküyor diye biliyordum videoda göremedim sizde de öyle mi daha önceden bir yerde görmüştüm

teşekkürler paylaşım için karakterin elinde gözüküyor diye biliyordum videoda göremedim sizde de öyle mi daha önceden bir yerde görmüştüm
evet gözüküyor bu dosyalarda olan Presedür kodları onun için ama ilk alıp taktıkdan sonra bi ışınlanma gerekiyor. Yaptığım dönem o işi çözememiştim devil giyince direk silah item gibi gözükür olmuyordu bende bir arkadaşın tavsiyesi ve yardımıyla pasif buff ekleyip o buffa eldiven görüntü efekt olarak ekledim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

aaa burayadamı açmışım zamanında valla hatırlamıom dün kurcalarken gene paylaşayım dedim o konuda bana ait zaten :D

evet gözüküyor bu dosyalarda olan Presedür kodları onun için ama ilk alıp taktıkdan sonra bi ışınlanma gerekiyor. Yaptığım dönem o işi çözememiştim devil giyince direk silah item gibi gözükür olmuyordu bende bir arkadaşın tavsiyesi ve yardımıyla pasif buff ekleyip o buffa eldiven görüntü efekt olarak ekledim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

aaa burayadamı açmışım zamanında valla hatırlamıom dün kurcalarken gene paylaşayım dedim o konuda bana ait zaten :D
multi hesap banned :D gir şu general54 hesabına bi avatar onlineyi yapamadın senelerdir sinir oldum zaten

ne zaman geliyo the last airbender online

multi hesap banned :D gir şu general54 hesabına bi avatar onlineyi yapamadın senelerdir sinir oldum zaten

ne zaman geliyo the last airbender ronline
aahaha onun mail ve şifrelerini unuttum ondan yeni açtım ya :S. Avatar onlinede iyice yalan oldu 250gb HDD de yedekli duruyorlardı birgün pc çöktü SSD yerine onu seçmişim herşey gitti 10 senelik silkroad files dosyalar medialer hepsi uçtu. Ne filesler vardı :S

Share Name:​
VSRO Infinity Gauntlet​
Sharing Content:​
File​
*** Hidden text: cannot be quoted. ***​
VirusTotal:​

Vsro infinity gauntlet. All the necessary is in the file. It is written with the file names to be applied.

DON'T FORGET TO SET THE IDS ACCORDING TO YOUR OWN

thanks

VSRO Sonsuzluk Eldiveni​
Dosya​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***​

ekleyelim nasıl olacak bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt