Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü vsro speed drug 3day
- Konuyu Başlatan ahmet141
- Başlangıç tarihi
Bu sorun sadece GM çarın da gözükür ve sorun teşkil etmez.
Oyuncular bu hatayı göremez yani, eğer senin için görüntü sorunu oluşturuyorsa skilleffect'e ekleyip çözebilirsin.
Oyuncular bu hatayı göremez yani, eğer senin için görüntü sorunu oluşturuyorsa skilleffect'e ekleyip çözebilirsin.
Oyla
0
Daha önce de söyledim gm çarı ile bir ilgisi yok client hatası herkeste görünür.Bu sorun sadece GM çarın da gözükür ve sorun teşkil etmez.
Oyla
0
Daha önce de söyledim gm çarı ile bir ilgisi yok client hatası herkeste görünür.
Bu hataları defalarca aldım, hiç bir şekilde önemsemiyorum ve hiç bir şekilde de normal kullanıcılarda bu hatalar gözükmüyor.
Oyla
0
oyundaki hata herkese acık bir hatadır gm için özel deyildir
bunu denemek için skilefekt olan bir efp dosyasını yerini değiş ve gm carı ile gir alırsın
normal carla gir alırsın
bunu en basıtı denemektir
bunu denemek için skilefekt olan bir efp dosyasını yerini değiş ve gm carı ile gir alırsın
normal carla gir alırsın
bunu en basıtı denemektir
Oyla
0
İlginçtir ki ben bu hatayı hiç bi şekilde almadım, GM çarda gözüküyor evet ama normal kullanıcı da bu hataya rastlamadım.
Sorununuz çözüldüyse güzel.
Sorununuz çözüldüyse güzel.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)