Baslikta belirttigim gibi cerberus un ordan templeye isinlanma yerinde isinlanma tasi yok dogal olarak jupiter e isinlanamiyorum shard da butun haritalar acik jupiter servis 0 idi 1 yaptim harita acildi gozukuyor fakat jupiter e giremiyorum bunu nasil duzeltirim ne yaptiysam cozemedim iyi forumlar...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Vsro Temple Jupiter Haritasi
- Konuyu Başlatan alikvp
- Başlangıç tarihi
tablodaki butun kodlari alip media ya mi atayim ben boyle bir sey hatirliyorum ama insallah dogrudur
Oyla
0
Refobjcommon ve refteleport da jupiterle ilgili teleportları aktif edip mediaya geçirin dbtomedia ile. Geri dönüş yapın.yok cozemedim temple jupiter e giris tasi yok
Oyla
0
Oyla
0
hocam bu kısmı azıcık açma imkanınız varmı ? database üzerinden mirror için refobjcommondan jupiter gate leri mobları npcleri aktif ettim, refteleporttan taşları aktif ettim , refregionbindassocserverdan jupiteride etkinleştirdim bunun dışında db ye müdahele etmemiz gerekiyormu ve mediaya import konusunda beceremedim tablo şeklinde aradım media içerisinde örn ref teleport tablosunu bulamadım import kısmında biraz daha körcahil açıklayıcılığına ihtiyacım var :=)dbtomedia 1.7 ile çıktıları import edin Etmeden önce yedekleri alın
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Bu sorununuz çözüldümü dönüş yapmadınız @alikvp,
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)