Herkese merhaba, vsro da old job yapıp, sonra job modundayken trader ve hunterin normal player nickleri ve guild bilgileri görünsün ama thief lar için player ve guild bilgisi görünmesin istiyorum. Ayrıca bütün thief suit giyen oyuncuların nickleri Thief olarak ayarlamak istiyorum böyle bir şeyi nasıl yapabilirim? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Vsro Thief Nick
- Konuyu Başlatan hsanynk
- Başlangıç tarihi
Böyle bir şeyi yapmak çok mümkün gibi görünmüyor ama yapılırsa da benim bildiğim bir kişi yapar çünkü bu iş pk2 editten çıkıyor client editlemek gerekiyor assembly bilginiz yok ise bunu yapamazsınız
Oyla
0
Yani benim ki ancak bir fikir alt yapısında olacaktır uygulama tarafını veya oluru var mı sorusuna yanıtım yok lakin;Herkese merhaba, vsro da old job yapıp, sonra job modundayken trader ve hunterin normal player nickleri ve guild bilgileri görünsün ama thief lar için player ve guild bilgisi görünmesin istiyorum. Ayrıca bütün thief suit giyen oyuncuların nickleri Thief olarak ayarlamak istiyorum böyle bir şeyi nasıl yapabilirim? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
- Paket sisteminde seçilen job'dan sonra örneğin thief yapmak istiyorsunuz isim yazma kısmını devre dışı bırakırsınız ASM aracılığıyla herkese aynı ismi atayacak bir şey yapılabilir
"LAKİN VERİTABANI ÜZERİNDE DUPLICATE (ÇOĞUL) AYNI VERİ OLMASI CRASHLERE YOL AÇABİLİR. HATTA GENEL OYUNA ZARAR VEREBİLİR." bundan ötürü bana pek mümkün gelmemekte. @MMTD Burada katılıyorum ama yani illa bir şey yapayım derseniz ASM , Reverse Engineering ve Opcode hakkında genel bir bilginizin olması gerekmektedir.
Saygılarımla
Oyla
0
Asm harici yapılamaz.
Karakter job'a üye olduktan sonra thief ise nick oluşturma penceresi ve butonu npcden deaktif olacak. Karakter suit statüsüne geçtiğin de nick'i Thief olarak belirlenecek. (NPC Thief gibi)
Thief harici statüye geçerse de nick oluşturabilecek ya da kendi nicki gözükecek.
Asm harici yapılması imkansız. Ek olarak asm bilseniz dahi opcodeleri bulmanız ve bilmeniz gerekir.
Eğer yeni başlayan biriyseniz sizin için hızlı şekilde yapmak imkansız.
Karakter job'a üye olduktan sonra thief ise nick oluşturma penceresi ve butonu npcden deaktif olacak. Karakter suit statüsüne geçtiğin de nick'i Thief olarak belirlenecek. (NPC Thief gibi)
Thief harici statüye geçerse de nick oluşturabilecek ya da kendi nicki gözükecek.
Asm harici yapılması imkansız. Ek olarak asm bilseniz dahi opcodeleri bulmanız ve bilmeniz gerekir.
Eğer yeni başlayan biriyseniz sizin için hızlı şekilde yapmak imkansız.
Oyla
0
Yani bu durum çok uğraşı ister aklıma gelen mantık Maxiguard ve benzeri guardlarda eventlerde kullanılan Char gizleme gibi bir yapı o türde bir sistem gerekli
Oyla
0
Onu bölgeye özel yapıyorsun ama job modunda da öyle bir şey yok.Yani bu durum çok uğraşı ister aklıma gelen mantık Maxiguard ve benzeri guardlarda eventlerde kullanılan Char gizleme gibi bir yapı o türde bir sistem gerekli
Oyla
0
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, bu aralar kore dizilerine aşırı sardım ve oyunun genel yapısı bu şekilde olsa bence daha güzel bir hava katar diye düşünmüştüm ama bayağı bir bilgi birikimi gerekiyor anlaşılan. Asm bilgim yok ama belki bilgisi olan birilerine fikir vermiş olur en azından konu ve yeni server açacak arkadaşlar uygulayabilirler.
Cevaplarınız için tekrar herkese teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.
Cevaplarınız için tekrar herkese teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.
Oyla
0
Mantık açısından aklıma geldi mümkün olabilirse anca o türde birşey lazım gibiOnu bölgeye özel yapıyorsun ama job modunda da öyle bir şey yok.
Oyla
0
Geliyor gelmekte olan
@hsanynk paylaşcam test edeyim
AgentServer.exe ye stud pe aracılığıyla dll yi ekleyin deneyin
Version 1
v2 6.03.2026 17:30 tarihinde güncellendi
Party Listesindede gizlemek isteyenler için
vSRO Paylaşım Konu 'Vsro (Thief Karakterlerin Nick Gizleme)'
Version 1
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
- PortalDark
- thi̇ef vsro vsroorg
- Cevaplar: 22
- Forum: VSRO Paylaşımları
Oyla
0
Sanırım paylaşımınız içime doğdu iş yerinde boş boş otururken mobilden gereksizce foruma girip bakma isteği geçti içimden ve o da neGeliyor gelmekte olan@hsanynk paylaşcam test edeyim
vSRO Paylaşım Konu 'Vsro (Thief Karakterlerin Nick Gizleme)'
Version 1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- PortalDark
- thi̇ef vsro vsroorg
- Cevaplar: 22
- Forum: VSRO Paylaşımları
![]()
Bence harika bir iş yaptınız bunu açılan oyunlarda görürsek hiç şaşırmam ve bence güzelde olur
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)