vSRO Paylaşım Vsro Trigger Mantığı Ve Trigger ile Mob Spawn

Merhabalar.
Bu konumuzda sizlere trigger'lar hakkında bilgiler sunacağım. Eminim bir çok kişi anlamayacaktır fakat yinede paylaşma kararı aldım.
Ekleme yaptığımız tabloların her biri birbiriyle bağlantılı olup en ufak kod kaymasında trigger'lar çalışmayacaktır. Bu yüzden dikkatlice ve sıraya göre ilerleyerek ekleme yapmanızı istiyorum.

NOT: Konuyu görmek için yorum yapıp beğenmeniz gerekmektedir.

Bu konuyu okumadan önce fgw taşı ekleme konuma göz atıp verileri ekleme yaptıktan sonra devam etmenizi istiyorum.
Link= Vsro Bölgeye Forgotten World Girişi Ayarlama

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yukarıdaki kodlar ile eklediğim örnek;

4spHP2_596ba59a77299059f343e6a2816c55df_00-00-00_00-00-04_1.gif
Harika bir konu çok bilgilendirici!

Hi.
In this topic, I will provide you with information about triggers. I'm sure many people won't understand, but I decided to share it anyway.
Each of the tables we add is interconnected and triggers will not work in the slightest code shift. That's why I want you to add carefully and in order.

NOTE: You need to comment and like the topic to see it.

Before reading this topic, I want you to take a look at my fgw move insertion topic and continue after adding the data.
Link= Setting Forgotten World Entry to VSRO Zone

Hidden text: cannot be quoted. ***

The example I added with the above codes;

nksAts

Merhabalar.
Bu konumuzda sizlere trigger'lar hakkında bilgiler sunacağım. Eminim bir çok kişi anlamayacaktır fakat yinede paylaşma kararı aldım.
Ekleme yaptığımız tabloların her biri birbiriyle bağlantılı olup en ufak kod kaymasında trigger'lar çalışmayacaktır. Bu yüzden dikkatlice ve sıraya göre ilerleyerek ekleme yapmanızı istiyorum.

Bu konuyu okumadan önce fgw taşı ekleme konuma göz atıp verileri ekleme yaptıktan sonra devam etmenizi istiyorum.

Paylaşım için teşekkür ederiz :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Thank you for sharing, but how can I add a mob that shows number 3 after unique number 2? Where can I specifically edit and add the remaining uniques or mobs?
Merhabalar.

Elinize sağlık teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt